Facebook

Beoordelingen van George's Almelo

Recente recensies van George's Almelo

5 sterren na 181 reviews

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is goed hele maal het is lekker

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit en keurige levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd supersnelle vriendelijke bezorging. Het eten van de kaart is prima, pizza, pasta, vlees, alles smaakt goed. Minimaal minpuntje is het brood bij de döner, vindt het geen echt döner brood maar hamburgerbrood.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best ribs in town.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima in orde 👍

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt zoals altijd heerlijk! Al waren de aardappelschijfjes wel slapjes geworden. We hebben helaas alleen 1,5uur moeten wachten voor we ons eten kregen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging niet compleet, telefonisch contact gehad, zou na worden gebracht. Geen bezorger weer gezien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelling was de sause en de salade vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet wat we normaal van George gewend zijn.. aardappels zacht en vet, doner smakeloos en pizza lauw.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, helemaal goed!

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super en altijd mooi op tijd 👍

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en heerlijk eten. Echt een aanrader om daar te bestellen. Zeer klant vriendelijk.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service goeie kwaliteit snelle service

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, spareribs kunnen niet beter! Kwaliteit en op tijd, aanradertje!

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al een paar keer besteld en gewoon goed voor elkaar :)

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon prima.....

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd en goed ge grilde compleet met frisse salade lekkere mix gril schotel Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd alles top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering en een goede kwaliteit van het eten. Super voor elkaar.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verder een top zaak eten goed warm ,maar gisteren een verkeerde bestelling gekregen en dat was beslist erg jammer we hadden tortellini besteld maar kregen carbonara

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd geleverd en super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord heerlijk

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, smakelijk goed warm en gewoon lekker. Jammer dat de gratis drankjes niet de gevraagde smaken Fanta en Ice-Tea waren maar 2 blikjes cola (jakkie)

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima eten, alleen jullie mogen de bonnen beter nakijken...

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op donderdag avond om 19.50u een bestelling geplaatst. 4 minuten later netjes een bevestiging van mijn bestelling ontvangen dat deze om 20.40u bezorgt zou worden. Om 21.15u toch maar eens gebeld waar mijn bestelling zou blijven maar geen gehoor, ze waren al gesloten. Nooit een bestelling ontvangen. Erg slechte service!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer vonden we de aardappelschijfjes wat aan de harde kant. We hebben ze wel eens lekkerder gehad. Dus hoop voor de volgende keer dat ze wat zachter en wat smakelijker zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kogelbief met champignonroomsaus is heerlijk. De patat en gebakken aardappeltjes een beetje slof, maar al met al een aanrader

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk, dunne bodem en goed gevuld! Fijn dat de bezorgtijd wordt gemaild

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza mocht iets heter zijn.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging lekker eten

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna half uur later dan aangegeven maar verder was het het wachten waard wat een lekker eten

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is oke ga zo door

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima in orde.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering en voldoet aan onze verwachting .lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd super tevreden. De pizza was ook weer heerlijk. Had er alleen ook aardappel schijfjes bij besteld en deze waren super slap en taai.. Ben ik normaal niet gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed ?

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgt

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en volledig. kwaliteit prima

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was binnen de doorgegeven tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk!

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegrild met smakelijke aardappelschijfjes Goed heet en snel bezorgd Een echte aanrader Had de mix gril schotel

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was te heet/pittig terwijl dat niet stond vermeld bij het bestellen. Verder waren de aardappels te zout en lag de kip in een grote plas vet/olie. Erg tegengevallen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat wij een bestelling hebben gedaan, en dit is ons erg goed bevallen. Het eten is mooi verpakt, goed warm en smaakt verrukkelijk! En ook nog eens een gratis drankje erbij. Top geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed warm. Supersnel bezorgd door vriendelijk bezorger.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heel lekker Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles oké

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim voldoende , heerlijke spareribs die uit elkaar vallen als je ze aanpakt , zoals het hoort. Griekse grill schotel met gyros, kip en varkenshaas spiesjes was top. Snelle bezorging.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is een beoordeling van de laatste twee keren dat ik bij George heb besteld, De eerste keer was de kwaliteit top merkbaar vers vlees goede aardappelen en patat. De tweede keer daarintegen heel wisselvallig aardappelen en patat echt niet goed, vlees niet vers onder de jus vettig. Jammer maar we gaan weer ergens anders kijken ook omdat er vaak iets ontbreekt bijvoorbeeld mayo die we wel hadden besteld. De bezorging was beide keren prima niks op aan te merken.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is uitstekend

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs veels te scherp je kon het helemaal niet eten aardappels wat niet gaar zijn gratis drankje niet gekregen mayonaise niet gekregen

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang. Kinder surprise niet bijgeleverd. Rijst was op. Afgesproken dat de prijs in mindering zou worden gebracht. Vervolgens weet de bezorger nergens van. Geen broodje gehad bij de schotel. Patat besteld. Aardappel schijfjes gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat prima

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburgermenu a 11 euro besteld. Dan zou je een rijk belegd broodje hamburger verwachten. Echter kreeg ik een bak vol friet, een hamburger in folie en een uit de kluiten gewassen pita broodje apart in folie. De hamburger dus zelf in het broodje stoppen zonder enige garnering. Geen uitje, augurkje, ketchup, mayo oid, niks. Het vlees was wel lekker maar 11 euro voor een bak patat en een pita broodje met een stuk vlees ertussen zonder is wel erg overdreven. Gemiste kans

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk gegeten!! Top???

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza via de website van george zelf besteld. Super!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten En snelle bezorging Prijs goed voor wat je krijgt ?

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren veel te zout! (En we zijn wel wat gewend). Wel heerlijk mals!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben gisteren( eerste kerstdag) voor de hele familie een grote bestelling geplaatst. Alles was zoals altijd weer super lekker en werd door de vriendelijke bezorger precies op tijd geleverd. Ook zat er als verrassing een leuke kerstattentie bij. Bedankt voor de goede service en van ons weer een dikke 10 voor George's !!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen best wel vaak bij jullie en het is altijd weer even lekker en goed berzorgd!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten!! Dankjewel alleen alweer het broodje vergeten bij een broodje doner

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er bij een van de shoarma bestelling geen broodje bij zat, verder alles okay!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd kwart over 7 aangeven al bezorgd om 10 voor patat was te slap maar verder was de mixgrill heerlijk vooral de sjaslicks

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service,snelheid en versheid van producten zou er zo weer bestellen.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ging eenvoudig via de site en de bezorging was mooi vlot. Het eten was goed van smaak en temperatuur!

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s en spareribs schotel waren erg lekker, bezorging was stipt op tijd en alles echt warm. Mijn complimenten!

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging snel! Lekker broodje shoarma Alleen jammer dat broodje kip echt niet lekker is qua smaak bereiding en rauwe ui. Aardappelschijven waren voor de helft zo krokant als chips...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer goed en mooi op tijd ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd gekomen

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, ook aan de tijd gehouden. Top

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Biefstuk, spare-ribs en kebab waren prima. Aardappelschijfjes en de patat helaas niet te eten. Was erg zacht en klef geworden.

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd goed en op tijd bezorgd. goed eten voor een goede prijs en ruim voldoende

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer moeten bellen voor bezorging , waren het waarschijnljk vergeten duurde meer dan een uur.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goed warm bezorgd

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering, goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was uitstekend

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Digitaal besteld; prima verlopen Keurig telefonisch bevestigd. Gratis drankjes bij schotels is ook een pré. Eten was van prima kwaliteit!

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik blij met een snelle bezorging maar ik had specifiek gevraagd voor bezorging om 18:00 uur. Nu was hij er om half 6. Toevallig waren we net thuis maar stonden er nog mensen onder de douche. Resultaat, lauw eten toen iedereen er klaar voor was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten zo als altijd.Erg nette en aardige bezorger.Zulke bezorgers moeten meer restaurants hebben .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker frisse en en goed verzorgde maaltijden. Geen lange wachttijden. We bestellen hier al jaren en gaan dit ook zeker blijven doen.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niks op aan te merken

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sauzen waren er niet bij geleverd, saté saus was waterdun en de rauwkost verlept ?

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg en alles lekker warm, TOP!!

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super en snel bezorgd

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer, vlot gebracht, goed warm en goed op smaak! En vriendelijke bezorger, laten we die ook niet bergeten! Tot volgende keer weer!

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers! Altijd heerlijk eten en snelle bezorging door altijd vriendelijke medewerkers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een goede prijs en snelle bezorging.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger was vriendelijk, kwam precies op de afgesproken tijd en het eten was heel erg lekker, in een woord : super !!

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk! lasagne / pizza Griek / spareribs duidelijk via mail. hoe laat het bezorgd wordt

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed, bedankt !

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarmaschotel en tortellini carbonara gehad, prima eten, snelle bezorging, vriendelijke bezorgers. Hier bestellen we dus ook regelmatig, gewoon prima eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde. Precies zoals je mag verwachten. We hadden o.a. biefstuk besteld. Gevraagd om rood/ richting medium. Zo was hij ook. Perfect!

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker 5 sterren voor alles

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza smaakte goed. Bezorging was te vroeg (hadden om bepaalde tijd gevraagd, waren gelukkig net thuis). Gratis drankjes zaten er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goeie morgen wij hadden gisteren ook 2x knoflooksaus besteld!!!!maar die hebben wij niet!!! bij onze bestelling ontvangen.en dat was jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen wel een gratis drankje, maar zonder salade. Gelukkig had ik nog wat rauwkost in huis daarom was het niet zo erg. Nog bedankt voor het gratis drankje. De vorige keer was de kip lekkerder.

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goeie middag ik ben anders goed te spreken over george"s maar zondag niet de bijgeleverde patat was zeer slecht was bijna koud en het leek erop dat die meerdere keren was opgewarmt.was taai en oogde niet mooi (leek mij oud)of komt onder de warmte lamp weg. ik moest dit toch even kwijt!!!dat was ik niet gewent van jullie... hans

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, lekkere Pizza's Bezorgtijden zijn wat ruim.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, grote portie, voor herhaling vatbaar, snel bezorgd en goed warm??????

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super goed. Van de vele keren dat we besteld hebben maar 1 keer een klacht gehad en die is netjes opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen ander vlees dan kip en weten niet welk vlees. Ik vond het wel lekker, maar mijn gast had liever kip. We kregen geen gratis drankjes Ik zou het liefst Beter Leven Kip willen bestellen en wil daar ook wel meer voor betalen. Ik denk dan aan max. 1 euro meer per portie. De kip is de laatste tijd wel lekkerder geworden bij jullie. Wel vriendelijke mensen. Groetjes.

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten bijna teveel. We bestellen zeker weer .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker en warm geleverd altijd supersnel.. we bestellen ook wel regelmatig.x

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aardappelschijfjes waren heel slap en nat, ook niet lekker gekruid. Pizza was lekker maar veel te zout, ook hebben we aangegeven dat het gesneden moest worden en dit is niet gebeurd, dit is al de 5e keer dat dit word vergeten, zeer irritant. We zouden een gratis blikje drinken erbij krijgen, ook die niet gekregen. Erg teleurgesteld! Bestelling was wel erg snel en vriendelijk.

Reactie van George's:Gelieve Daphne, wat jammer dat het dit keer niet helemaal prima is gegaan. Normaliter snijden wij geen pizza’s om zo de kwaliteiten die wij gesteld hebben bij het bezorgen te waarborgen. Ik zal in ieder geval uw adres in het systeem zetten en de pizza zal de volgende keer voor u gesneden worden, en met het drankje komen we u tegemoet, geef dit even aan in het opmerkingen veld. Dan zorgen wij dat dit goed komt, beloofd! Onze excuses.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's dreven in het vet. De bodem was ook anders dan anders, zacht en slap. Echt niet te eten. Heel jammer, want wij bestellen bijna elke week en het is normaal altijd super. Misschien was er vanavond een andere kok?? De bezorging was zoals altijd weer supervlot.

Reactie van George's:Hai Julia, we balen dat het dit keer minder van smaak was. Ik heb gekeken in het systeem en het klopt dat u vaker besteld. Ik ga dit vanmiddag oppakken en u hoort van mij. We werken met dezelfde koks dus daar zal het niet aan liggen.

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren veel te zout, en ook veel te zoet! Dit is niet wat wij gewend zijn. Nieuw recept? Andere kok? Ik heb er veel last van gehad. bezorgtijd was 45 minuten; meestal wordt dit veel sneller gedaan.

Reactie van George's:Gelieve Annemiek, wat jammer dat de spareribs minder heeft gesmaakt. We werken met dezelfde koks dus daar zal het niet aan liggen. Het was afgelopen zondag veel drukker dan we verwacht hadden waardoor de bezorgertijden mogelijk bij een aantal iets wat hoger waren (+- 45min). Onze excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed met 8 man heerlijk gegeten

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Ze zijn hier vooral gek op de spareribsschotel. Favoriet nummer 1

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd, goede hoeveelheid en lekker.

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bedrijf mooi en lekker alles verzorg Als enige in Almelo Aanrader

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte zoals altijd weer goed. Lekker eten, snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en erg lekker

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma en de kipfilet waren erg lekker. Echter de pizza margaria smaakte alleen maar naar kaas, er zat te weinig tomatensaus onder en hij was erg zacht en lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel; lekker-gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en niet te vergeten de beste van Twente!

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging goede constante kwaliteit

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit wat te klagen gehad, ga zo door!

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongeveer eens per twee weken bestellen wij hier en is het eten over het algemeen goed en beoordelen we dat ook als goed, alleen moeten ze er wel op verdacht zijn dat erg snelle bezorging ook ten koste van de bereiding van het eten kan gaan. Dit keer was de groente door de shoarma te rauw en megagroot gesneden en weinig smaak aan de shoarma, beetje jammer, en de rauwkost die erbij zit is de laatste tijd niet erg lekker van smaak en ook erg grof gesneden. Hoop dat het de volgende keer weer beter zal zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs en kwaliteit gewoon goed. Eten echt heerlijk en echt warm. Wij bestellen snel weer.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd constante goede kwaliteit snelle bezorging.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker er was genoeg voor iedereen. En de bezorging wad ook erg snel . Top?

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede prijs, service is prima, bezorger is erg correct ben zeer tevreden. Ook bij de extra ingevulde tekst/wensen wordt goed opgenomen.

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma was prima. De salade was niet echt wat. Hotwings waren wings en kluifjes. Wel lekker mals en goed gekruid, maar een aantal waren zwart aangebrand; dat viel tegen!

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is geen betere thuisbezorgd service.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer als je in de omschrijving zegt dat je bij menu's als gratis drankje sinas wilt hebben en dat ze dan bij bezorging dan cola krijgt of cola zero krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje shoarma en souvlaki schotel besteld. Erg lekker! Snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties.Patat veel te zout en te hard.

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten netjes verpakt en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen 5 sterren omdat de patat niet erg lekker was en bij de bestelling zouden we een gratis drankje ontvangen. Dit zat er niet bij. Het vlees, de spareribs, was voortreffelijk!

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had om +- 18.00 besteld online kreeg mijn bestelling om 19.50 dus niet voor herhaling vatbaar en had gyros schotel besteld die was zo zout dat ik hem niet heb opgegeten de rest was wel aardig qua eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Geen karige porties Smaalvol en we hebben ervan genoten! Voor herhalingsvatbaar!

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was geheel naarwens ga zoo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mixed grill van Almelo!

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was weer een heerlijk schnitzel speciaal menu en een geweldige supermix speciaal en toy toy frikandel. Uiteraard weer supersnel en bezorgd door de vriendelijkste bezorger van Almelo. Bedankt mensen, tot de volgende bestelling maar weer!

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering! En goed warm. Alles was prima!

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit De pita broodjes zaten erbij wij hadden gevraagt er iets anders voor te doen. Stond wel vermeld op de bon Het is wel opgemerkt maar aan het einde toch mis gegaan tja het blijft mensen werk. De intentie is juist. ?

Reactie van George's:We zijn blij om te horen dat het gesmaakt heeft! Dankuwel voor de positieve recensie en uw begrip!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aan de shoarma en kip zat weinig smaak, de gratis drankjes zaten er niet bij. Verder was het erg lekker, goed formaat portie

Reactie van George's:Gelieve klant, als eerst willen wij ons excuus aanbieden voor het ongemak. Graag willen wij dit met jullie de volgende keer rechtzetten. Zouden jullie de eerste volgende keer in de opmerkingen van de bestelling willen aangeven dat het de vorige keer is misgegaan, dan zorgen wij ervoor dat dit recht wordt gezet. Bedankt voor uw recensie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waar kan ik mijn saus keuze invullen?

Reactie van George's:Deze site wordt momenteel nog bewerkt. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk een complete site te kunnen bieden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heeeeeerlijk

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed temperatuur goed warm Hoeveelheid ruim voldoende. Gewoon lekker.

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top