Facebook

Beoordelingen van George's Almelo

Recente recensies van George's Almelo

5 sterren na 502 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet en de friet was slap

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en grote porties! Was het wachten waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goed als altijd. Wel jammer dat er nu andere Knoflooksaus wordt gebruikt. Deze is minder lekker. Ook jammer dat het niet meer door de kapsalon verwerkt zit zoals eerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en correcte bezorging

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd perfect op tijd bezorgd en het smaakte heerlijk!

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's smaakte heerlijk ,snelle en vriendelijke bezorging !! Dank je wel George!!

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nieuwe knoflooksaus is niet een vooruitgang. Erg jammer

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, beleefd, lekker en voldoende 👍🏻🍀

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gisteren besteld bij George's .op de frietjes zat iets te veel zout. Maar verder was het prima in orde met een vlotte levering van de besteling en een vriendelijke meneer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was wel goed gebakken aardappelen hebben veels te lang in de pan gezeten veels te hard. Levering was ong 45 min te laat

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de biefstuk speciaal was de saus vergeten. Werd keurig nagebracht binnen 15 minuten Helaas was de biefstuk toen niet meer erg warm. Verder prima eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ziet er goed uit erg lekker en belangrijk was nog goed warm

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, pasta carbonara.

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was helemaal top👌

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De oude knoflooksaus... die mis ik.... die was vele malen lekkerder dan de nieuwe. Veder was het allemaal heel erg lekkerrrrr.

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer correcte bezorging En eten was uitstekend !!

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk , warm en op de afgesproken tijd!!

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De donerschotel was niet te eten helaas. Smaakte alsof het vlees in het water had gelegen. Alles moeten weggooien. De kipschotel was wel lekker.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizz’s zoals altijd. Goed warm bezorgd, en de pizza’s waren perfect gegaard zoals altijd (kunnen menig anderen een voorbeeld aan nemen). Tip: zelfgemaakte knoflooksaus is lekkerder dan in de zakjes.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Snel geleverd. Vriendelijke bezorger. Bestellen gaat makkelijk

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en bezorging precies op de tijd bezorgd die we hadden aangegeven. Helemaal top. Zekers aan te raden om bij Georges te bestellen.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks mijn verzoek om de pizza vantevoren te snijden is dit niet gebeurd. Ook zat er maar 1 blikje cola bij, terwijl bij het bestellen op de website bij alle 2 producten een gratis frisdrank (geen keuze, alleen cola) werd beloofd. Over de kwaliteit van het eten niets dan lof, daarin blinkt George's telkens weer uit! De bestelling duurde wel bijna een uur voordat het geleverd werd. Niet echt een ramp, maar toch...

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, meer dan genoeg! Goede service, en op tijd geleverd

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!!!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten perfect maar te laat en niet wam (lauw) dit zijn we niet gewend van jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was slap en nagenoeg koud. Pizza zat een vreemde smaak aan, te veel kruiden waarschijnlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 20 minuten te laat wat we niet van George’s gewend zijn. Normaal altijd keurig op tijd. Eten was gelukkig wel top, zoals altijd!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer goed en lekker warm de bezorging was ook uitstekend top 👍

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza's en de shoarma voor het eerst besteld was ook erg lekker

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet lekker, geen kwaliteit.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We komen hier al jaren. Maar we hebben nu al een paar x meegemaakt dat de telefoon niet wordt opgenomen. Blijkbaar zijn ze dan te druk. De laatste x dat dit gebeurde werd er uiteindelijk wel opgenomen, maar kregen we de boodschap dat ze te druk waren om onze order te nemen. Serieus?!!!!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goede kwaliteit. Jammer dat de rauwe groent inde kapsalon ontbrak

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel bezorgd

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer zelfde probleem als paar maanden geleden , had gehoopt dat het deze keer goed zou gaan , niet dus . Bezorging veel te laat!!!! Van de schotels , ontbrak bij een het pita broodje , verder was van alle drie de schotels de patat koud!! Maar goed vorige keer ook geen reactie terug gehad , jammer . Weet nu wel dat dit echt de laatste keer was om bestelling bij jullie te doen. En zal dit ook afraden aan anderen , heel jammer !!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en wederom heerlijke pizza's

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs zijn zoals altijd de beste van smaak - hoewel er wel wat verbrande gedeeltes aan zitten. De aardappeltjes en de frietjes waren echter weer koud/lauw bij aankomst. Bezorging was ook weer een half uur te laat (vorige keer ookal een uur na meerdere malen bellen). Heel jammer want we vinden de spareribs altijd ontzettend lekker, maar hierdoor neigen we er toch naar hier niet meer te bestellen.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaten helaas toch champignons in de shoarmaschotel. De appelsalade was heerlijk

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker. En snel bezorgd zoals gewoonlijk.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden het kado gekregen. Was super lekker en op tijd. Aanrader

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn erg content met zowel de bestelling als de vriendelijke bezorging super goed ga zo door❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Lekkere spareribs.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd bezorgd.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en snel geleverd

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de Paasdrukte kwam de bestelling een half uurtje later, maar het eten was heerlijk en nog goed warm. Wij waren zeer tevreden en hebben lekker gegeten.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben voor de hele familie eten besteld, het smaakte voortreffelijk en zeer goed verpakt en goed warm George bedankt voor de goede service

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe heel tevreden.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten perfect snel geleverd. Alleen die bezorger mag wel wat vrolijker zijn.... toevallig voor de 2de keer aan de deur gehad, Chagerijnig als het maar kan. Niet geheel klantvriendelijk.......

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Het duurde alleen erg lang voordat we onze bestelling hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super voor elkaar. Top

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza besteld, was goed binnen te houden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, heerlijke kip vd grill en fijne spareribs Iets te laat qua bezorgen daarom geen 5 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De calzone was weer heerlijk ..alleen jammer dat jullie niet lezen wat bij opmerking staat geen champignons ...en die er wel inzaten dat was minder !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb lekker gegeten!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed behalve 1 knoflooksaus te weinig ontvangen.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heul erg lekker

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laatste weken(maanden) veel te laat. Telefonisch niet bereikbaar. Te veel werk wat ze aan kunnen

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top.Goed gevulde pizza’s en snel geleverd

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten uur te laat., friet en aardappeltjes koud Kwaliteit vlees prima.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ruim een uur later bezorgd dan besteld. De producten die wij kregen waren niet meer warm. Helaas een zeer slechte ervaring!...had meer verwacht gezien de andere reviews....

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 kwartier te laat bezorgd. Contact opgenomen, daarbij werd gezegd dat het er in 10 minuten zou zijn, hierna duurde het nog 35 minuten. Bezorger super vriendelijk! Spareribs waren heerlijk en warm, aardappelschijfjes waren lekker maar lauw.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd niks in de doos geschreven tegenvallen

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijk, het eten is altijd lekker! En vandaag ook.. Het eten was ruim op tijd! (zelfs een half uur eerder!!😊😃)

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs van Almelo! Planning/bezorging kan beter. 17:30 uur besteld, 18:10 bezorgd. Rest vh eten hadden we al op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2u moeten wachten op de bestelling, pizza was klef en koud, aardappels waren slap toen we hem kregen. Niet de kwaliteit en service die we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke website Waar een bestelling simpel en snel geplaatst kan worden Bezorging ook prima

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spare Ribs zoals altijd .. kindjes lekkere pizza hmm wederom netjes optijd bezorgd. Echt Corona proof zijn de bezorgers niet moet ik zeggen, daar is nog iets in te verbeteren. Ook zaten er geen pepers bij zoals wel in de opmerkingen gevraagd. Klein detail.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en snelle bezorging !

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Goed

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was lekker

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van gisteravond 13-2 was koud! We hebben hier achteraan gebeld en zouden een mail krijgen met een kortingscode, deze hebben we helaas nog niet ontvangen! Ook was de lasagne op, de vervangende pasta was opzich prima, deze hebben we opnieuw in de magnetron opgewarmd. Maar Kipnuggets en patat kun je Niet meer opwarmen. Dus jammer!!!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de groenten niet in de lachmacunpizza was gerold maar er apart bij. Ook jammer dat zij er al saus bij in hadden gedaan. 1 kind lust geen saus . ..Ook erg zout

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging, smaakte wederom heerlijk

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht, eten koud. Vast te druk. Zoveelste keer al. Laat maar

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker warm bezorgd✅✅

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker. Kip saté met friet en salade. Een een reuze gyros. Ruim voldoende.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten snel bezorgd ben zeer tevreden

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

George’s is en blijft de beste van Almelo ! Spareribs zijn overheerlijk mals en smaakvol. Heerlijk genieten iedere keer weer. Echt een aanrader !

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst sinds lange tijd weer eens een pizza besteld. Er zat weinig smaak aan en viel voor ons erg tegen. De shoarma was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en de bezorging was er binnen no time!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Eten goed warm en van goede kwaliteit!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen was helaas de pizza aan de koude kant, verder heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze schotel was helemaal lekker. Ribben waren super mals en goed gekruid. Helaas waren de patatjes te kort gebakken, beetje slap en de pizza Margherita was bijna koud. Dus de pizza heeft onze oven nog even gezien, opgelost. Verder is de service en het bestellen goed voor elkaar en is het echt een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten goede kwaliteit en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs menu zonder aardapoelen en patat bij sate menu was koud Pizza was verder oke Gebeld om door te geven dat ik niet tevreden ben maar daar deden ze uitermate laconiek over Jammer dat je 55 euro uitgeeft en het koud is en niet klopt

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wat gebracht is was heerlijk, maar mijn calzone pizza was vergeten , die kwam later. Ik had bij de opmerkingen neergezet GEEN UI. Toen de pizza na 15 min werd bezorgd sneed ik m open en de geur van uien kwam mij tegemoet. Na deze domper kwam ik paprika tegen grote stukken (paprika in 4en gesneden en erin gedaan) Toen had ik gegeten en gedronken. Geen hap gehad en de pizza ging Linea Recta de afvalbak in, en toen heb ik maar een boterham gegeten. Heel jammer, en nog nooit meegemaakt. Groeten van een klant die normaal zeer tevreden is over de gedane bestellingen!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza's ... bestellen zeker weer

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed, genoeg voor alleenstaande moeder met 3 kids super als t allemaal ff te veel wordt en je echt geen puf meer hebt om te koken. Ook lekker warm. Echt blij met deze zaak! Bedankt team Georges, ga zo door.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect warm Alleen 10 min later dan afgesproken

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De schotel was heerlijk, we zijn zeer tevreden!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was geweldig!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed , zoals altijd, niets te klagen.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorging op tijd.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling ruim 20 min te laat en daardoor mijn pizza ook....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza en patat waren koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed. De aardappeltjes zijn heel lekker en warm sinds het op een andere manier verpakt wordt en de pizza was ook lekker en warm. Het gratis drankje is altijd de reden om via eigen website te bestellen.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekker gegeten

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snel en goed. Ook als je een betaalfout maakt wordt dit voor je opgelost. Helemaal top!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, lekker warm, netjes verzorgd

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden 2 pizza's en een grote kapsalon besteld met allemaal knoflook saus. Bij bezorging geen knoflook meegeleverd, en gratis drankjes hadden we aangegeven bier en kregen cola. Heb proberen te bellen alleen geen gehoor gekregen. Voor de rest was het eten naar wens! Goede pizza en kapsalon kom zeker vaker bestellen ondanks foutje met bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Wel jammer dat de sate met de saus in alufolie was gewikkeld: geklieder en eigenlijk nauwelijks saus bij het vlees zelf. Maar de biefstuk en de sate zelf was perfect. Heerlijke friet, aardappeltjes en salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en 5 sterren waard. Maar staat 5 x gratis drankje bij en geen drankjes gezien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg ipv bestelde whiskeysaus knoflooksaus gekregen en de gratis blikjes drinken zaten er niet bij. Ruime hoeveelheid aardappelschijfjes en spareribs/shoarma, pizza’s waren ook ruim belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het wederom heerlijk

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en perfect op tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en mooi optijd bezorgd

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en smaakt goed!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn fans van George. Echter vandaag was de bezorging een half uur te laat. De patat en aardappels waren slof en mijn biefstuk was lauw en doorgegaart en niet meet mals. Alsof de bestelling al een tijd heeft klaargestaan voordat werd bezorgd. Nee George het was dit keer niet goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. En super snel bezorgd, top

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk en de bediening is snel

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd, helaas niet compleet... Drinken was niet aanwezig

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd. Eten was HEERLIJK

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren beide pizza's niet meer warm toen ze afgeleverd werden

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel goed verzorgd

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd netjes, op beloofde tijd bezorgd, lekker en voor een normale prijs. Top 👍🏻

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, vind nergens een betere kapsalon, thnx again george 👍🏻

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een pizza besteld met extra paprika en ui maar dit zat er niet op. Terwijl ik er wel voor betaald heb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren weer geweldig lekker zoals gewoonlijk, en de kipfile schotel was goed gekruid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sparerips ooit

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker.Ik heb besteld om 17.30 het zal er om 18.30 zijn het kwam om 19.20????. De bezorger was wel erg aardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer hier besteld en Wederom 👍👌 heerlijk gegeten , wel meer dan 1 uur moeten wachten maar dat was de moeite waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam helaas koud aan

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd super lekker maar de bezorgtijd komt de laatste tijd niet overeen met de tijd die in de mail staat, als de bezorgtijd vanaf bestellen tot bezorgen bijna 2 uur duurt is het wel handig als we dat op de website al kunnen zien zodat we zelf kunnen bepalen of we zo lang op eten willen wachten of niet..

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en goede service.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk weer eens een ouderwets goede kapsalon gegeten, thnx Georges.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een uur en 10 min van te voren besteld voor 19:00 uur. (Kreeg ook bevestigd dat 19:00 uur haalbaar was per mail) Maar werd pas rond 19:30 uur bezorgd. Helemaal niet erg maar stuur dan effe een mail met dat het uitloopt. Verder waren de spareribs prima maar helaas de aardappels koud.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snelle levering. Bestelling goed. Alles warm en smaakte heeeeerlijk

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle levering. Bij het kindermenu ontbrak echter de appelmoes.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, bezorging binnen de gegeven tijd. Helaas de gratis drankjes bij het eten niet ontvangen

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn vijf minuten voor de afgesproken tijd was de bestelling binnen.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden spareribs, lachmacun met shwarma. Dat was lekker! Dan nog een salade die wel erg groot was. Ik zou liever de helft willen bestellen voor de helft van prijs.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer geen broodje Nu geen frisdrank Frisdrank staat wel op de kassabon

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17 minuten later dan afgesproken tijdstip

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon netjes en goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had patat besteld en kreeg aardappelschijfjes. Jammer dat het zacht wordt in de bakken. Pizza's waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en ondanks de drukte ruim op tijd!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima .lekker warm bezorgd

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste en lekkerste online eten die er is.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijden waren goed verzorgd en smaakten voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is vrij snel bezorgd maar van de 4 gerechten was er maar 1 echt warm helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de rand op een paar plekken verbrand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer prima We hadden een grote bestelling van alles wat Het was lekker en goed warm nog 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag de familie Mix besteld. 0,5 KG shoarma en 0,5 KG kipfilet. Ik ging ervan uit dat het apart geleverd zou worden. Maar alles zat door elkaar heen gehusseld. Zelf vond ik het heerlijk, maar mijn man heeft liever kip en mijn zoon liever shoarma. Perfect op tijd bezorgd door een vriendelijke dame !! Wij bestellen zeker weer bij jullie 😁👍.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ruim op tijd. Producten waren goed warm.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een pasta carbonara besteld, er zou een gratis drankje bij zitten. We kregen een andere pasta en geen drankje. Telefoon werd niet opgenomen. Zelf terug gegaan naar het restaurant. Er zou opnieuw een pasta en Cola worden bezorgd. Dit keer kregen we wel de juiste pasta maar de Cola ontbrak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vulde mijn adres goed op internet, maar die veranderde het. Na 19 x gebeld te hebben, kwam ik door om het goeie adres door te geven. Ondanks het doorgeven, zegt de bezorger, ik zoek me kapot naar een verkeerde adres. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groot verschil tussen de aan gegeven bezorg tijd en werkelijke bezorg tijd ( het was er wel eerder scheelde bijna een half uur)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds weer super lekker. Fijn dat we weer konden bestellen. Want we zitten net buiten het leverings gebied.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

royale porties. Erg lekker! Alleen kwartiertje later als afgesproken. Maar smaakte er niet minder om.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste kapsalon zeggen mijn beide zoons

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

iets later bezorgd dan verwacht Ijsje met laagje waterijs erop Pizza's lekker en goed gevuld

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima!! Goede kwaliteit warm lekker en op tijd

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

familie shoarma besteld. Werd op tijd bezorgd. Ook uitleg over hoe te bestellen. Top, bedankt.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte prima en was goed heet. Helaas zaten er voor de tweede keer op rij de sausjes er niet buj

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was met een half uur en het eten was heerlijk!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al 2 dagen op rij perfect haha Net zoals altijd

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur op pizza moeten wachten. In de bevestigingsmail stond een tijd van 55 minuten aangegeven. Het was netter geweest als ik een mail of belletje had gekregen met de uitloop van 35 minuten. Heb er nu zelf achteraan gebeld. Tav eten; pizza's waren top! Patat niet in orde, maar dit komt door de verpakking

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en nog sneller dan was verwacht.Lekker warm.Top

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza’s.Niet vet.Zeer royale toppingEerste keer dat we besteld hebben maar gaan we zeker vaker doen.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en super lekker ete6.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed van temperatuur. Voor herhaling vatbaar.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is aaltijd lekker .De bestelling is aaltijd op tijd.Maar wat ik wel raar vind ik kan niet contant betalen .Het gaat me niet om die 0.25 euro cent maar om het idee.Nu ik via de bank betaal komt er 0.25 cent overheen .Dat vind ik echt raar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was toppy geregeld ,en ook lekker en mooi op tijd .Het bestellen via internet is ook erg fijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Familie schotel aanrader. aardappels perfect. Zou iets meer salade bij mogen voor 4/5 personen

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten (spare-ribs) was perfect. Fijn dat de patat in een apart kartonnetje zit i.p.v in de bak bij het vlees. Zo blijft het ekker knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en grote porties

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel thuis bezorgd

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, prima van kwaliteit en nog goed warm. Bestellen zeker nog een keertje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een shoarmaschotel en een gyrosschotel besteld. Wij proefden geen verschil. Maar het was heerlijk !! Gevraagd om een suikervrije drankje en deze werd keurig bijgeleverd. De bezorging was heel snel en de chauffeuse heel vriendelijk!! De volgende keer bestellen wij weer hier 🤗😁

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wil nooit iets van een andere pizzeria.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waardeloos , eerst uur wachttijd , stond er dat werd meer dan anderhalf uur!!!! Toen is mijn zoon er maar heen gereden en heeft het maar opgehaald, omdat ik al betaald had meer dan 40 euro anders hadden ze het mogen houden. Dus echt heel slecht!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord; Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten maar ze kwamen weer eens 30 min. eerder dan afgesproken. Als je specifiek tijdstip doorgeeft is het net zo fijn als ze dan ook op dat tijdstip komen.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel goed

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verrukkelijk! 👌 u heeft er een nieuwe klant bij. De bestelling was niet geheel compleet, opgelost door te delen.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijke spareribs en snelle bezorging, top!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sparibs goed van smaak en heerlijk mals vlees en een gratis blikje frisdrank toe.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb bij de bestelling duidelijk aangegeven dat ik de bezorging wilde om 18:45 uur. Tot mijn verbazing (en een beetje ergernis) werd het eten om 17:50 uur gebracht. We hadden die middag laat geluncht en om die reden had ik juist die specifieke bezorgtijd gekozen. Het stond zelfs nog zwart op wit op de bon van de bestelling. Ook de dame die het heeft gebracht heeft kennelijk niet naar de bezorgtijd gekeken.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben telang moeten wachten op het eten . Daar door hadden wij geen zin meer in het eten. Liefst eerst zeggen hoe laat het kan worden voor dat we bestellen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was bevestigd om 19:05uur, kwam om 19:30uur

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging perfect op tijd. Eten lekker maar tikje aan de vette kant.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker goed en op tijd!!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle bezorging. Heerlijke pizza's

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk!!!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er geen light frisdrank bij de menu's gekozen kan worden

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er steeds minder keuzes zijn. Eerst zijn de minischotels verdwenen. Toen de varkenshaas in Byrkymeze saus. en nu de Calzone. Echt zonde.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs een half uur eerder dan gepland

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen de pizza's, die heel lekker waren, pas na 2 uur (1 uur na de tijd aangekondigd in de mail).

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was heerlijk, lekker mals en goed gekruid. De rijst had voor mij persoonlijk een beetje een vreemde smaak

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was wat we verwacht hadden. Bezorging was sneller dan aangegeven, maar de verwachte bezorgtijd was wel een beetje aan de late kant.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top restaurantje! Altijd goed daar

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte levering, nog binnen de beloofde tijd. Betaalgemak met iDEAL. En de pizza's nog lekker warm en precies zoals besteld. Kortom top.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super Top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en lekker.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, grote porties, snel bezorgd :) Ga zo door !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super voor elkaar,goed en veel voor goede prijs!! Alleen bij de kidsbox zat geen verrassing,waar de jongste wel op gehoopt had!!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd levering precies op tijd en smaakte weer heerlijk 👌

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten... goede bezorging en keurig op afgesproken tijd. Gaan we beslist vaker doen...

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salades waren koud en het eten/ vlees 🍖 was ook koud en veel te veel gebakken aardappeltjes verspilling.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en netjes bezorgd echt een aanrader

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, maar het bezorgen duurde echt veel te lang!!!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super. Optijd en heerlijk eten.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld. Ook dit keer werd het keurig warm afgeleverd. Ruime porties, iedereen was zeer te spreken over de kwaliteit van het eten. Echt een aanrader!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten en snel bezorgd!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien een idee om ook light frisdrank gratis erbij te leveren ipv normale variant

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en pasta!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs perfect Echter koude patat Das jammer wrsch te laat bezorgd

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een spare-ribs menu. Het was heerlijk. Dit was de 1e keer dat we bij u bestelden en we komen zeker nog een keer terug.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt super goed👌!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd hééérrlijk.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten en snel bezorgd.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Netjes v/bezorgd Lekker en goede portie. Aan te bevelen

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de juiste afgesproken tijd geleverd. En goed en lekker eten 👌🏻👌🏻👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare-Ribs waren heerlijk . En zeer mals , bestelling was mooi op tijd en verder prima verzorgd . Ik had voor 2 pers. Besteld , 1x patat en 1x geb. Aardappelen en ik kreeg 2x patat . Jammer ook omdat het de eerste keer was .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer super gegeten. Bezorging netjes, eten lekker warm en grote porties. In een woord heerlijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, prima kwaliteit en snelle bezorging op de afgesproken tijd 👍

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip: mogelijkheid inbouwen om het gratis drankje te kiezen. Niet iedereen drinkt cola.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza plakte aan de bodem, we hadden knoflool saus besteld maar die is er niet bijgekomen, er was ook extra spaanse peppers erbij toegevoegd maar daar was helemaal niks van gemerkt en als dat niet slechter kan was de kaas nog ook eens droog.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en goed, alleen jammer dat we er bijna 2 uur op hebben moeten wachten

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ruim half uur moeten wachten... even berichtje dat het wat later wordt had ook gekund. Eten smaakte heerlijk

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, zoals gewoonlijk !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Mooi op tijd, warm en heerlijk gegeten. Grote porties en smaakte weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en lekker warm kunnen opeten.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minder ruim belegd en ook minder warm geleverd. Blijft ondank dit toch beste pizza’s aan huis in Almelo

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de pizza was prima zoals altijd, alleen zaten er geen Artisjokken op de vegetarische pizza! Beetje jammer...

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en met een korte bezorgtijd. Georges is zeker aan te bevelen.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We Hebben met vijf personen heerlijk gegeten Mix gril en pizza Alles Lekker Warm en Smakelijk met Frisse salade. Echt een aanrader

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd supersnel geleverd , en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snelle levering alles warm en smaakte weer heerlijk 👌👌

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was slap, wit en koud. De pizza was niet gaar. De bodem was taai en nog rekbaar. Het eten is in de prullenbak beland. Dit was de laatste keer Georges voor ons.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en ruim belegd, smakelijke pizza!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker, goed op temperatuur, snel geleverd.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

7 pizza’s besteld. Binnen drie kwartier bezorgd en ze smaakten allen super👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel, goed heet en heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was super lekker Bezorging duurde geen kwartier

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, grote porties. Bezorging was iets later dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, heel veel. Echt een aanrader!

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Derde keer dat de bestellen veel later aankwam dan aangeven. ZONDER bericht. Ruim op tijd besteld en dan alsnog bijna een half uur later dan afgesproken tijd bezorgen. Wat een slechte ofwel GEEN communicatie.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en lekker Volgende keer weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doner mag wat fijner Grote stukken viel tegen .

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over het eten en de bezorging

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd perfect, helaas deze keer niet. Moesten bijna 1,5 wachten op ons eten om er vervolgens achter te komen dat het eten lauw is en de patat slap. Dus een onvoldoende voor de bestelling!

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verwachtte bezorgtijd zou 17:30 zijn. Ze waren er om 17:10!! Supersnel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon echt goed. Shoarma goed warm salade vers en koel. Zo hoort het ga zo door.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk uitstekend

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jAMMERGENOEG IN EENS BIJ DE MIXED GRIL SCHOTEL GEEN PITA BROODJE MEER!@@@

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en mega lekker eten 👌en de bezorging was ook op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goeie döner mooi grote bak kapsalon voor goeie prijs

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat we bij jullie besteld hebben maar zekers niet de laatste keer Bestelling snel en netjes bezorgd Het heeft ons goed gesmaakt zag er keurig uit Super fijn dat je online kunt bestellen en contant kunt beetalen

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden 2x een kipschotel. De kip was heel erg droog maar daarnaast was het wel heel erg veel. Wij zijn beter van jullie gewend. Daarnaast vind ik het heel erg jammer dat jullie 2 eu r o bezorgkosten nemen en daarnaast nog een bedrag voor de idealbetaling. Dit omdat we extra via jullie eigen site bestellen en niet via bezorgd.nl. We weten dat jullie daar een bedrag van de be s telling moeten afstaan. Jammer maar niet onoverkomelijk. Emiel Nijmeijer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd ruim 50 minuten later dan de aangegeven tijd bezorgd. De aangegeven tijd was ook al lang, ook ruim 50 min. Al met al hebben we veel te lang moeten wachten. Ook heb ik in de tussentijd twee keer gebeld maar een goede indicatie werd niet gegeven. Erg slecht!!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd en vriendelijk personeel. Aan te raden.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees, de saus en de salade was prima! De patat vonden we lauw en slap. Dat was jammer!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is goed hele maal het is lekker

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit en keurige levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd supersnelle vriendelijke bezorging. Het eten van de kaart is prima, pizza, pasta, vlees, alles smaakt goed. Minimaal minpuntje is het brood bij de döner, vindt het geen echt döner brood maar hamburgerbrood.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best ribs in town.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima in orde 👍

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt zoals altijd heerlijk! Al waren de aardappelschijfjes wel slapjes geworden. We hebben helaas alleen 1,5uur moeten wachten voor we ons eten kregen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging niet compleet, telefonisch contact gehad, zou na worden gebracht. Geen bezorger weer gezien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelling was de sause en de salade vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet wat we normaal van George gewend zijn.. aardappels zacht en vet, doner smakeloos en pizza lauw.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, helemaal goed!

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super en altijd mooi op tijd 👍

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en heerlijk eten. Echt een aanrader om daar te bestellen. Zeer klant vriendelijk.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service goeie kwaliteit snelle service

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, spareribs kunnen niet beter! Kwaliteit en op tijd, aanradertje!

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al een paar keer besteld en gewoon goed voor elkaar :)

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon prima.....

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd en goed ge grilde compleet met frisse salade lekkere mix gril schotel Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd alles top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering en een goede kwaliteit van het eten. Super voor elkaar.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verder een top zaak eten goed warm ,maar gisteren een verkeerde bestelling gekregen en dat was beslist erg jammer we hadden tortellini besteld maar kregen carbonara

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd geleverd en super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord heerlijk

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, smakelijk goed warm en gewoon lekker. Jammer dat de gratis drankjes niet de gevraagde smaken Fanta en Ice-Tea waren maar 2 blikjes cola (jakkie)

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima eten, alleen jullie mogen de bonnen beter nakijken...

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op donderdag avond om 19.50u een bestelling geplaatst. 4 minuten later netjes een bevestiging van mijn bestelling ontvangen dat deze om 20.40u bezorgt zou worden. Om 21.15u toch maar eens gebeld waar mijn bestelling zou blijven maar geen gehoor, ze waren al gesloten. Nooit een bestelling ontvangen. Erg slechte service!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer vonden we de aardappelschijfjes wat aan de harde kant. We hebben ze wel eens lekkerder gehad. Dus hoop voor de volgende keer dat ze wat zachter en wat smakelijker zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kogelbief met champignonroomsaus is heerlijk. De patat en gebakken aardappeltjes een beetje slof, maar al met al een aanrader

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk, dunne bodem en goed gevuld! Fijn dat de bezorgtijd wordt gemaild

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza mocht iets heter zijn.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging lekker eten

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna half uur later dan aangegeven maar verder was het het wachten waard wat een lekker eten

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is oke ga zo door

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima in orde.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering en voldoet aan onze verwachting .lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd super tevreden. De pizza was ook weer heerlijk. Had er alleen ook aardappel schijfjes bij besteld en deze waren super slap en taai.. Ben ik normaal niet gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed ?

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgt

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en volledig. kwaliteit prima

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was binnen de doorgegeven tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk!

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegrild met smakelijke aardappelschijfjes Goed heet en snel bezorgd Een echte aanrader Had de mix gril schotel

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was te heet/pittig terwijl dat niet stond vermeld bij het bestellen. Verder waren de aardappels te zout en lag de kip in een grote plas vet/olie. Erg tegengevallen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat wij een bestelling hebben gedaan, en dit is ons erg goed bevallen. Het eten is mooi verpakt, goed warm en smaakt verrukkelijk! En ook nog eens een gratis drankje erbij. Top geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed warm. Supersnel bezorgd door vriendelijk bezorger.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heel lekker Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles oké

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim voldoende , heerlijke spareribs die uit elkaar vallen als je ze aanpakt , zoals het hoort. Griekse grill schotel met gyros, kip en varkenshaas spiesjes was top. Snelle bezorging.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is een beoordeling van de laatste twee keren dat ik bij George heb besteld, De eerste keer was de kwaliteit top merkbaar vers vlees goede aardappelen en patat. De tweede keer daarintegen heel wisselvallig aardappelen en patat echt niet goed, vlees niet vers onder de jus vettig. Jammer maar we gaan weer ergens anders kijken ook omdat er vaak iets ontbreekt bijvoorbeeld mayo die we wel hadden besteld. De bezorging was beide keren prima niks op aan te merken.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is uitstekend

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs veels te scherp je kon het helemaal niet eten aardappels wat niet gaar zijn gratis drankje niet gekregen mayonaise niet gekregen

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang. Kinder surprise niet bijgeleverd. Rijst was op. Afgesproken dat de prijs in mindering zou worden gebracht. Vervolgens weet de bezorger nergens van. Geen broodje gehad bij de schotel. Patat besteld. Aardappel schijfjes gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat prima

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburgermenu a 11 euro besteld. Dan zou je een rijk belegd broodje hamburger verwachten. Echter kreeg ik een bak vol friet, een hamburger in folie en een uit de kluiten gewassen pita broodje apart in folie. De hamburger dus zelf in het broodje stoppen zonder enige garnering. Geen uitje, augurkje, ketchup, mayo oid, niks. Het vlees was wel lekker maar 11 euro voor een bak patat en een pita broodje met een stuk vlees ertussen zonder is wel erg overdreven. Gemiste kans

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk gegeten!! Top???

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza via de website van george zelf besteld. Super!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten En snelle bezorging Prijs goed voor wat je krijgt ?

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren veel te zout! (En we zijn wel wat gewend). Wel heerlijk mals!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben gisteren( eerste kerstdag) voor de hele familie een grote bestelling geplaatst. Alles was zoals altijd weer super lekker en werd door de vriendelijke bezorger precies op tijd geleverd. Ook zat er als verrassing een leuke kerstattentie bij. Bedankt voor de goede service en van ons weer een dikke 10 voor George's !!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen best wel vaak bij jullie en het is altijd weer even lekker en goed berzorgd!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten!! Dankjewel alleen alweer het broodje vergeten bij een broodje doner

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er bij een van de shoarma bestelling geen broodje bij zat, verder alles okay!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd kwart over 7 aangeven al bezorgd om 10 voor patat was te slap maar verder was de mixgrill heerlijk vooral de sjaslicks

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service,snelheid en versheid van producten zou er zo weer bestellen.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ging eenvoudig via de site en de bezorging was mooi vlot. Het eten was goed van smaak en temperatuur!

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s en spareribs schotel waren erg lekker, bezorging was stipt op tijd en alles echt warm. Mijn complimenten!

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging snel! Lekker broodje shoarma Alleen jammer dat broodje kip echt niet lekker is qua smaak bereiding en rauwe ui. Aardappelschijven waren voor de helft zo krokant als chips...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer goed en mooi op tijd ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd gekomen

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, ook aan de tijd gehouden. Top

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Biefstuk, spare-ribs en kebab waren prima. Aardappelschijfjes en de patat helaas niet te eten. Was erg zacht en klef geworden.

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd goed en op tijd bezorgd. goed eten voor een goede prijs en ruim voldoende

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer moeten bellen voor bezorging , waren het waarschijnljk vergeten duurde meer dan een uur.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goed warm bezorgd

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering, goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was uitstekend

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Digitaal besteld; prima verlopen Keurig telefonisch bevestigd. Gratis drankjes bij schotels is ook een pré. Eten was van prima kwaliteit!

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik blij met een snelle bezorging maar ik had specifiek gevraagd voor bezorging om 18:00 uur. Nu was hij er om half 6. Toevallig waren we net thuis maar stonden er nog mensen onder de douche. Resultaat, lauw eten toen iedereen er klaar voor was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten zo als altijd.Erg nette en aardige bezorger.Zulke bezorgers moeten meer restaurants hebben .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker frisse en en goed verzorgde maaltijden. Geen lange wachttijden. We bestellen hier al jaren en gaan dit ook zeker blijven doen.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niks op aan te merken

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sauzen waren er niet bij geleverd, saté saus was waterdun en de rauwkost verlept ?

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg en alles lekker warm, TOP!!

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super en snel bezorgd

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer, vlot gebracht, goed warm en goed op smaak! En vriendelijke bezorger, laten we die ook niet bergeten! Tot volgende keer weer!

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers! Altijd heerlijk eten en snelle bezorging door altijd vriendelijke medewerkers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een goede prijs en snelle bezorging.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger was vriendelijk, kwam precies op de afgesproken tijd en het eten was heel erg lekker, in een woord : super !!

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk! lasagne / pizza Griek / spareribs duidelijk via mail. hoe laat het bezorgd wordt

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed, bedankt !

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarmaschotel en tortellini carbonara gehad, prima eten, snelle bezorging, vriendelijke bezorgers. Hier bestellen we dus ook regelmatig, gewoon prima eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde. Precies zoals je mag verwachten. We hadden o.a. biefstuk besteld. Gevraagd om rood/ richting medium. Zo was hij ook. Perfect!

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker 5 sterren voor alles

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza smaakte goed. Bezorging was te vroeg (hadden om bepaalde tijd gevraagd, waren gelukkig net thuis). Gratis drankjes zaten er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goeie morgen wij hadden gisteren ook 2x knoflooksaus besteld!!!!maar die hebben wij niet!!! bij onze bestelling ontvangen.en dat was jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen wel een gratis drankje, maar zonder salade. Gelukkig had ik nog wat rauwkost in huis daarom was het niet zo erg. Nog bedankt voor het gratis drankje. De vorige keer was de kip lekkerder.

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goeie middag ik ben anders goed te spreken over george"s maar zondag niet de bijgeleverde patat was zeer slecht was bijna koud en het leek erop dat die meerdere keren was opgewarmt.was taai en oogde niet mooi (leek mij oud)of komt onder de warmte lamp weg. ik moest dit toch even kwijt!!!dat was ik niet gewent van jullie... hans

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, lekkere Pizza's Bezorgtijden zijn wat ruim.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, grote portie, voor herhaling vatbaar, snel bezorgd en goed warm??????

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super goed. Van de vele keren dat we besteld hebben maar 1 keer een klacht gehad en die is netjes opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen ander vlees dan kip en weten niet welk vlees. Ik vond het wel lekker, maar mijn gast had liever kip. We kregen geen gratis drankjes Ik zou het liefst Beter Leven Kip willen bestellen en wil daar ook wel meer voor betalen. Ik denk dan aan max. 1 euro meer per portie. De kip is de laatste tijd wel lekkerder geworden bij jullie. Wel vriendelijke mensen. Groetjes.

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten bijna teveel. We bestellen zeker weer .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker en warm geleverd altijd supersnel.. we bestellen ook wel regelmatig.x

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aardappelschijfjes waren heel slap en nat, ook niet lekker gekruid. Pizza was lekker maar veel te zout, ook hebben we aangegeven dat het gesneden moest worden en dit is niet gebeurd, dit is al de 5e keer dat dit word vergeten, zeer irritant. We zouden een gratis blikje drinken erbij krijgen, ook die niet gekregen. Erg teleurgesteld! Bestelling was wel erg snel en vriendelijk.

Reactie van George's:Gelieve Daphne, wat jammer dat het dit keer niet helemaal prima is gegaan. Normaliter snijden wij geen pizza’s om zo de kwaliteiten die wij gesteld hebben bij het bezorgen te waarborgen. Ik zal in ieder geval uw adres in het systeem zetten en de pizza zal de volgende keer voor u gesneden worden, en met het drankje komen we u tegemoet, geef dit even aan in het opmerkingen veld. Dan zorgen wij dat dit goed komt, beloofd! Onze excuses.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's dreven in het vet. De bodem was ook anders dan anders, zacht en slap. Echt niet te eten. Heel jammer, want wij bestellen bijna elke week en het is normaal altijd super. Misschien was er vanavond een andere kok?? De bezorging was zoals altijd weer supervlot.

Reactie van George's:Hai Julia, we balen dat het dit keer minder van smaak was. Ik heb gekeken in het systeem en het klopt dat u vaker besteld. Ik ga dit vanmiddag oppakken en u hoort van mij. We werken met dezelfde koks dus daar zal het niet aan liggen.

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren veel te zout, en ook veel te zoet! Dit is niet wat wij gewend zijn. Nieuw recept? Andere kok? Ik heb er veel last van gehad. bezorgtijd was 45 minuten; meestal wordt dit veel sneller gedaan.

Reactie van George's:Gelieve Annemiek, wat jammer dat de spareribs minder heeft gesmaakt. We werken met dezelfde koks dus daar zal het niet aan liggen. Het was afgelopen zondag veel drukker dan we verwacht hadden waardoor de bezorgertijden mogelijk bij een aantal iets wat hoger waren (+- 45min). Onze excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed met 8 man heerlijk gegeten

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Ze zijn hier vooral gek op de spareribsschotel. Favoriet nummer 1

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd, goede hoeveelheid en lekker.

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bedrijf mooi en lekker alles verzorg Als enige in Almelo Aanrader

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte zoals altijd weer goed. Lekker eten, snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en erg lekker

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma en de kipfilet waren erg lekker. Echter de pizza margaria smaakte alleen maar naar kaas, er zat te weinig tomatensaus onder en hij was erg zacht en lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel; lekker-gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en niet te vergeten de beste van Twente!

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging goede constante kwaliteit

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit wat te klagen gehad, ga zo door!

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongeveer eens per twee weken bestellen wij hier en is het eten over het algemeen goed en beoordelen we dat ook als goed, alleen moeten ze er wel op verdacht zijn dat erg snelle bezorging ook ten koste van de bereiding van het eten kan gaan. Dit keer was de groente door de shoarma te rauw en megagroot gesneden en weinig smaak aan de shoarma, beetje jammer, en de rauwkost die erbij zit is de laatste tijd niet erg lekker van smaak en ook erg grof gesneden. Hoop dat het de volgende keer weer beter zal zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs en kwaliteit gewoon goed. Eten echt heerlijk en echt warm. Wij bestellen snel weer.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd constante goede kwaliteit snelle bezorging.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker er was genoeg voor iedereen. En de bezorging wad ook erg snel . Top?

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede prijs, service is prima, bezorger is erg correct ben zeer tevreden. Ook bij de extra ingevulde tekst/wensen wordt goed opgenomen.

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma was prima. De salade was niet echt wat. Hotwings waren wings en kluifjes. Wel lekker mals en goed gekruid, maar een aantal waren zwart aangebrand; dat viel tegen!

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is geen betere thuisbezorgd service.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer als je in de omschrijving zegt dat je bij menu's als gratis drankje sinas wilt hebben en dat ze dan bij bezorging dan cola krijgt of cola zero krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje shoarma en souvlaki schotel besteld. Erg lekker! Snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties.Patat veel te zout en te hard.

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten netjes verpakt en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen 5 sterren omdat de patat niet erg lekker was en bij de bestelling zouden we een gratis drankje ontvangen. Dit zat er niet bij. Het vlees, de spareribs, was voortreffelijk!

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had om +- 18.00 besteld online kreeg mijn bestelling om 19.50 dus niet voor herhaling vatbaar en had gyros schotel besteld die was zo zout dat ik hem niet heb opgegeten de rest was wel aardig qua eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Geen karige porties Smaalvol en we hebben ervan genoten! Voor herhalingsvatbaar!

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was geheel naarwens ga zoo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mixed grill van Almelo!

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was weer een heerlijk schnitzel speciaal menu en een geweldige supermix speciaal en toy toy frikandel. Uiteraard weer supersnel en bezorgd door de vriendelijkste bezorger van Almelo. Bedankt mensen, tot de volgende bestelling maar weer!

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering! En goed warm. Alles was prima!

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit De pita broodjes zaten erbij wij hadden gevraagt er iets anders voor te doen. Stond wel vermeld op de bon Het is wel opgemerkt maar aan het einde toch mis gegaan tja het blijft mensen werk. De intentie is juist. ?

Reactie van George's:We zijn blij om te horen dat het gesmaakt heeft! Dankuwel voor de positieve recensie en uw begrip!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aan de shoarma en kip zat weinig smaak, de gratis drankjes zaten er niet bij. Verder was het erg lekker, goed formaat portie

Reactie van George's:Gelieve klant, als eerst willen wij ons excuus aanbieden voor het ongemak. Graag willen wij dit met jullie de volgende keer rechtzetten. Zouden jullie de eerste volgende keer in de opmerkingen van de bestelling willen aangeven dat het de vorige keer is misgegaan, dan zorgen wij ervoor dat dit recht wordt gezet. Bedankt voor uw recensie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waar kan ik mijn saus keuze invullen?

Reactie van George's:Deze site wordt momenteel nog bewerkt. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk een complete site te kunnen bieden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heeeeeerlijk

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed temperatuur goed warm Hoeveelheid ruim voldoende. Gewoon lekker.

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top