Reviews from George's Almelo

Recent reviews

5.0
Diane
26 June 2022

Ruim 1,5 uur moeten wachten op de bestelling, nadat we gebeld hadden en door een man gezegd werd 'het is druk druk...' en vervolgens gewoon ons wegdrukt, werd deze eindelijk bezorgd...het was prettiger geweest als je de klant informeert dat het erg druk is of gewoon zorgt dat de webshop niet meer geopend is als de druk te hoog wordt...De verwachtte levertijd en de echte levertijd scheelde nog ruim een half uur van elkaar...jammer... Het eten was verder prima, maar valt ons erg tegen van het bezorgen..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michelle
26 June 2022

Normaal erg tevreden, maar nu was helaas de pizza koud en bijna aangebrand en waren de aardappelschijfjes koud en slap..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.Reijmerink
24 June 2022

Super genoten van de kapsalon wij allebdrie.

Harrie
19 June 2022

Ik vind het jammer dat er geen mogelijkheid meer is om in plaats van die zoute en zeer gekruide aardappelschijfjes gewoon patat er bij kunt kiezen. En dat zullen er veel meer mensen met mij eens zijn!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hj Jansen
15 June 2022

Prima website en service. Heerlijk gegeten!

A. Wassink
15 June 2022

Goede service, heerlijk eten. Netjes op tijd. Keurige bezorger.

Edelijn versluijs
15 June 2022

Gied zoals altijd, alleen jammer dat de kortingscode niet werkte.. ..

Karin
9 June 2022

Grote porties.Heerlijk van smaak en was snel geleverd

Berjo Lammers
9 June 2022

Rest was het super, alleen turksbrood was behoorlijk droog

John
6 June 2022

Prima kwaliteit! Lekker eten en lekker warm. Snelle levering en prima bezorging

Celestha
5 June 2022

Het vlees was verbrand dat ben ik niet van jullie gewend. We hebben de helft kunnen weggooien echt super zonde.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J.B.
5 June 2022

Het eten zag er verzorgd uit en het smaakte voortreffelijk. Ook op tijd geleverd.

Ruiter
4 June 2022

Eten was goed warm en erg lekker.

Kroon
31 May 2022

Heerlijk!

Lucas
15 May 2022

Gewoon zoals altijd... Top lekker.

Jannet
13 May 2022

Heerlijke sappige souflaki gehad, was goed warm en de frietjes nog krokant. En prima op tijd bezorgd. Een echte aanrader.

John
11 May 2022

Het was weer top en ongelooflijk snel..tot volgende keer.

Nijhuis
11 May 2022

Snelle bezorging en het eten was warm en lekker.

Willems
9 May 2022

Kip keurig fijn gesneden. Eten netjes verpakt. Smaakt erg goed

Erwin
9 May 2022
M
8 May 2022
Claudia
7 May 2022

Jammer dat de pizza niet gesneden word terwijl dit gevraagd word

Claudia
3 May 2022

Heerlijk

Goossen
1 May 2022

Keurig op tijd. Goed warm en super goed gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Semintra
1 May 2022

Perfect optijd en dat op de zondag drukte. Goeie pizza en was nog goed warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

TR
28 April 2022
ES
25 April 2022

Lekker snel en ook lekker warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niek
16 April 2022

Top!!

Karin vledder
16 April 2022

Mijn complimenten het eten was super lekker en de bezorging was ook perfect

jildren
15 April 2022

Vlees was waterig, aardappelen droog en doorgebakken, waarschijnlijk opnieuw gefrituurd

Anne
14 April 2022

Heerlijke spareribs, zoals altijd! Bezorging is perfect op tijd

RS
13 April 2022
Irma
13 April 2022

Snelle, correcte bezorging. Exact op de afgesproken tijd. Prima kwaliteit

Berjo Lammers
10 April 2022

Wederom wel betaald voor extra topping op de pizza ( shoarma) maar niet gekregen.. gaan jullie mij dit compenseren? Patat was koud... niet wat ik van jullie gewend ben

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bassie
3 April 2022

.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anne
3 April 2022

Heerlijk gegeten!

Anne
1 April 2022

Er zaten helaas maar 8 aardappelschijfjes in mijn kapsalon. Ook de döner was vrij droog, niet wat ik normaliter van jullie gewend was.

Carlo
27 March 2022

Heerlijk

Claudia
24 March 2022

Heerlijk

Esther
21 March 2022

Top!!! Wederom enthousiast, alles was heerlijk! Porties zijn perfect , bezorging netjes kortom aanrader!!

Claudia
18 March 2022

Niet lekker veel poeder en scherp

Edelijn
15 March 2022

Heerlijk en supersnel geleverd

Bieleman
14 March 2022

Knap hoe jullie een biefstukje kunnen bezorgen, die perfect medium gebakken is en nog warm is bij aankomst. Voor mij zou de keuze voor een grotere portie rauwkost nog een prettig optie zijn. De bezorging is goed en volgens afgesproken tijdstip. Vooral zo doorgaan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Top, zoals altijd.
14 March 2022
Peter
6 March 2022

Vandaag pizza besteld, maar deze was niet zoals we die van jullie gewend zijn. De ene was al koud toen we hem kregen en de andere was verbrand. Hopelijk gaat het de volgende keer beter !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jonker
28 February 2022

Koude slappe patat, geen drankjes, shoarma broodje ontbrak en shoarmavlees was ook anders dan wij gewend zijn

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schenk
28 February 2022

Heel snel gebracht en zoals altijd heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gert
28 February 2022

Heerlijk eten en mooi op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annemiek Tijhof - van den Heuvel
28 February 2022

heerlijk eten, zoals we gewend zijn. als ik voor 17 uur mijn bestelling doe, en aan geef dat ik het om 18 uur geleverd wil hebben, dan vind ik het vervelend als het pas een kwartier later komt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harrie
27 February 2022

Ik heb al minimaal 3 x gevraagd via opmerkingen op de website om voldoende saté saus bij de patat met kip saté te doen maar tot op heden nog geen enkele keer iets met mijn vraag gedaan! Wel vragen om andere betaalde extra sauzen maar geen mogelijkheid om saté saus te kiezen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
27 February 2022
Claudia
24 February 2022

Lekker en goed warm

M.
20 February 2022

Altijd goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tom
13 February 2022

Snelle bezorging. Spareribs schotel besteld met aardappeltjes enz. Helaas kleine portie dit keer en was er niet vol van. Twijfel of het wel echt 600 gr vlees was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard Gast
12 February 2022

Had biefstuk super maar saus en champignons waren er bijna niet bij

Lucas Sahertian
6 February 2022
M. Weerink
6 February 2022

Vlees was erg pittig gekruid (voor ons te )

Bert Perik
5 February 2022

Bestelde een pizza pepperoni, wordt er gebeld dat de pepperoni op is ,kies ik voor salami met extra salami, maar die zat er niet op en de bodem was erg vochtig, dus deze ronde was voor mij slecht

Suus
3 February 2022

Super

Woudstra
1 February 2022

Zeer goede kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ine Wessels
30 January 2022
Kaatjebr
30 January 2022

Was weer heerlijk.Dit keer beide een kapsalon kip gehad

Miranda
30 January 2022

Heerlijke Döner en pizza gegeten. Snelle bezorging. Bezorger erg vriendelijk.

Klaster
24 January 2022

Goed en snel, zoals altijd.

Niek
22 January 2022

Top!!

Berjo Lammers
22 January 2022

Wederom was bestelling niet compleet, nu geen saus, rauwkost en drankje

RS
22 January 2022
Esther
18 January 2022

Super lekker! Snelle bezorging en alles goed van smaak!

Arnoud
15 January 2022

Slecht na 1,5 uur nog geen eten toen gebeld waren de bon vergeten geen excuus kon wel annuleren

Floor
14 January 2022

Bestelling was niet compleet, voor de rest was het prima en de bezorging was ook op tijd

Marije ten Berge
14 January 2022

Het eten was niet lekker. Zijn wij niet gewend van jullie. De patat en frikandel was een zoutbom. Niet te eten. Het cadeautje is overigens niet echt voor kids maar dat ter zijde. Het gratis drankje was niet meegeleverd. De rauwkost was erg droog. Erg jammer want normaal is het eten bij jullie erg lekker!!

Harmeling
9 January 2022

Het eten was helaas echt al koud, de biefstuk rauw en de pizza keihard omdat het aangebrand was.

Claudia
9 January 2022

Bodem is te hard verder super.

Ralph
9 January 2022
Quinten
8 January 2022

Spareribs Super Aardappeltjes te hard gebakken helaas

A van Garling
7 January 2022

Snelle levering en makkelijk via site

Joke
5 January 2022

Heerlijke pizza! Soms iets te verbrand, maar meestal perfect!

Laura
4 January 2022

Bezorging was half uur te laat. Veel eten was koud. Waren slecht bereikbaar. Uit eindelijk iemand aan de telefoon gehad. Ze zouden nog contact opnemen. Maar tot nu toe nog steeds niks gehoord

Charlotte Oude Steenhof
4 January 2022

We hadden gevraagd zo snel mogelijk, de bevestigingsmail gaf aan dat de bezorgtijd 18.10 zou worden. Daar stelden we ons op in, tot om 17.45 de bezorger aan de deur stond, mooi snel maar dat hadden we graag willen weten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther
2 January 2021

Helaas zat er geen brood bij de Döner schotel en was de hoeveelheid van de maaltijden minder dan voorgaande keren…. We weten dat het anders kan en hadden dit nog niet eerder gehad, altijd alles 👌 maar het smaakte wel top 👍👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Berjo Lammers
2 January 2021

Ik miste pitabroodjes

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

F. Verweg
2 January 2021

Het eten was heerlijk. De bezorging was zeer goed.

Claudia
28 December 2021

Heerlijk eten en super snelle service echt een aanrader

Cor
27 December 2021
Braakhuis
26 December 2021

Alles was heerlijk lekker warm en op tijd bezorgt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jansen
25 December 2021

Op tijd en lekker gegeten

Rick
25 December 2021
Nijhoff
21 December 2021
Schenk
20 December 2021

Prima kwaliteit....... dus heerlijk gegeten en het was keurig optijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
17 December 2021

Snelle levering en heerlijke pizza’s

Ineke
17 December 2021

Heerlijk gegeten,....

Sabrina
12 December 2021

20 minuten te laat. Maar goed dat hoort er bij George op zondag bij tegenwoordig. Allemaal lekker gesmuld van alles. Enige minpuntje was dat bij beide biefstuk speciaal schotels wel heeeeel weinig champignon roomsaus zat. Welgeteld 1,5 champigon. Niet gewend van jullie!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niek
12 December 2021

Heerlijke pizza’s!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther
12 December 2021

Wederom super lekker! Echt heerlijk gegeten! Grote porties, moesten wel even meer dan 1 uur wachten maar was het wachten meer dan waard👌👍

A
8 December 2021

Leuke bezorger

Marije ten Berge
6 December 2021

Bezorging is altijd super snel! Biefstuk was heerlijk. Patat en gebakken aardappeltjes waren niet lekker. Waren nog rauw.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Versluijs
5 December 2021

Nog steeds de lekkerste pizza en toelevering op tijd. Ps vriendelijke bezorgster

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lucas Sahertian
5 December 2021
ron
4 December 2021

niet karig lekker eten. wel vreemd 0.25 betelen voor pinnen en2 euro bezorgkosten

Claudia
3 December 2021

Heerlijk eten

Renate Kuipers-Kroezen
27 November 2021

Top service, het eten smaakte goed. Er zat alleen geen broodje bij het menu met saté en gebakken aardappeltjes.

Dirkjan
19 November 2021

Lekker eten snelle bezorging

Kb
16 November 2021

Top lekkere Ribs echte aanrader

Tevreden
14 November 2021

Zoals altijd goed 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J.B. Meijer
12 November 2021

Ik had een penne carbonara zonder uien besteld maar helaas waren de uien wel aanwezig. Ik hou niet van uien dus werk aan de winkel om de uien eruit te halen. De pizza’s waren ok.

Hellema
6 November 2021

Kwaliteit prima, alleen 6 verschillende sauzen werd 1 saus: 6 bakjes knoflooksaus. Dit is een verbeterpunt voor het bestellen via de website en app.

anoniem
6 November 2021

optijd bezorgd! was heerlijk.

H. Oosterman
30 October 2021

Heerlijk eten voor een schappelijke prijs en meer dan genoeg. Verder zo👍🏼👍🏼👍🏼.

Dominik
29 October 2021

Super lekker eten en het zijn grote porties!

Hass
27 October 2021

Het was heerlijk!!

Scholing
23 October 2021

Smaakte goed !!!

Henk
22 October 2021
Tonnie Bieleman
19 October 2021

De bezorging liep goed en snel. Het eten was prima, we verbazen ins elke keer dat de biefstukken altijd perfect en warm zijn ondanks de bezorg tijd. Mijn bezoek vond het ook top

Esther
15 October 2021

Super!! Heerlijke gerechten , snel bezorgd! Grote porties! Aanrader om te bestellen👍

Karin
15 October 2021

snelle levering en weer super lekkere pizza's

Erik
12 October 2021
Hartman
10 October 2021
Engel
10 October 2021

Het is wel lang wachten op de bestelling maar dan heb je ook wat🥰

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniel
8 October 2021
Michelle Nijdam
8 October 2021

Het komt de laatste tijd iets te vaak voor dat er iets niet klopt aan de bestelling. Er zat geen broodje bij de shoarma schotel en we hadden een kapsalon kip besteld, maar kregen kapsalon shoarma. Nu twijfelde ik tussen beide, dus heb er geen punt van gemaakt, maar het hoort natuurlijk niet en komt dus de laatste maanden steeds voor dat er iets mist of mis gaat.

Dineke
6 October 2021

De lekkerste pasta Pollo met roomsaus...

Dave
6 October 2021

Eten kwam zelfs voor de aangegeven tijd. Was verder goed binnen te houden

GB
4 October 2021

Altijd goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
2 October 2021
Christina Eerhard
28 September 2021

Zoals de vorige bestellingen, héérlijk,snel en voortreffelijk 👍👍👍

Zoals altijd was het heerlijk
26 September 2021
Nijhuis
26 September 2021

Bestelling werd snel en warm geleverd, was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Esther
24 September 2021

Heerlijke dönerschotel en kapsalon 👌Grote portie en snel bezorgd 👍👌

p.e.t
24 September 2021

Normaal gesproken altijd goed. Deze keer echter iets niet goed gegaan. Broodje shoarma extra groot was vergeven van kaas!. Ik heb géén kapsalon besteld. Zal iets verwisseld zijn of zo. Volgende keer graag weer bezorgen wat besteld wordt!.

B van Gils
20 September 2021
Maaike Wigger
20 September 2021

Het eten was zoals altijd lekker, maar het vlees was lauw toen wij eenmaal konden gaan eten. Doordat de bezorging te vroeg kwam, moesten wij eerst nog verder met de kinderen naar bed doen en stond het eten onnodig af te koelen. En dit was niet de eerste keer dat dit gebeurde. De bezorgster zei dat de gevraagde bezorgtijd niet gezien is. Waarom vraag je dan überhaupt om een bezorgtijd bij het bestellen? Jammer, want normaal gesproken is het altijd goed warm en lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole
19 September 2021

Vriendelijke bezorging, goede porties

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

MP
12 September 2021

Lekker eten. Alleen jammer dat de extra bestelde ham niet op de pizza zat (heb nog een foto hoor 😀)

Smit
10 September 2021

Voor 16,50 veel te weinig waar voor het geld bestel al 10 jaar bij jullie en heb nog nooit zo’n karige biefstuk speciaal schotel gehad

Marije
9 September 2021

Bestelling was erg laat Is nu al meerdere keren voorgekomen dat er toch champignons in de shoarma zit terwijl duidelijk aangegeven dat we dat niet willen. Erg jammer!!

anne
5 September 2021

Perfect op tijd en het eten was heerlijk!

Meijlof
5 September 2021

Pizza quattro stagioni was een gewone pizza met kaas en ik kon net nog 2 stukjes salami en 2 zielige stukjes champignon op de pizza terug vinden. Niet zoals het hoort een pizza met 4 aparte stukken met verschillende beleg er op. Bodem was slap en nat !!. Shoarma schotel was ook veel te nat en slap, leek meer gekookt vlees dan gegrild.

Cindy
4 September 2021
Nijhoff
4 September 2021

Bezorgster zeer brutaal aan deur vroeg gelijk.of we een goede recensie wilden schrijven terwijl ze 20 min te laat was . Vlees op zich goed aangegeven dat de patat en aardappels niet hard gebakken moesten toch weer knetter hard

Astrid
31 August 2021

Mooi op tijd bezorgd. Het eten was goed heet en super lekker. Wat ons echt opviel dat de patat en aardappelen heel goed was en niet vet. Wij zijn heel tevreden. 👍

Robert
29 August 2021

Ik miste de sla bij de shoarma. Verder heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Klein Gunnewiek
27 August 2021

Smaakt altijd heerlijk. De stukjes kip mochten alleen wat fijner gesneden worden.

Danny Metz
27 August 2021

2 pizza's besteld. Eén was prima, de ander was behoorlijk verbrand (rand echt donkerbruin / zwart). Jammer.

Ans
25 August 2021

Geen verbeterpunten

Meijer
24 August 2021

Lekkere pizza gegeten !!

B wesselink
24 August 2021

Eigenlijk te weinig sterren om maximaal in te vullen. Gewoon weer perfect en op de gevraagde tijd bezorgd. En net zo als anders overheerlijk. Aanrader voor iedereen

Karin
24 August 2021
Mir
23 August 2021

Niet veel later dan de bezorgtijd geleverd, en smaakte weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ans
21 August 2021

De porties waren ruim voldoende. Jammer was dat de frietjes veel te kort gebakken waren. Slappe hap.

Spenkelink
20 August 2021

Het was heerlijk!

M. Weerink
19 August 2021

Snelle levering en maaltijden goed warm

Diana Heideman
18 August 2021
Frank
15 August 2021
Gerrie
15 August 2021

heb een paar maanden gewacht met bestellen in de hoop dat die vieze waterige knoflook saus in zakjes verdween. en ja hoor de oude knoflook saus is weer terug. heeft even geduurd maar het eten is weer top. snel weer wat bestellen.

Romero
15 August 2021
R
14 August 2021
Bojke
13 August 2021

De website is op mijn mobiel niet echt overzichtelijk. Ook kan ik niet aangeven dat ik wil afhalen. Bezorging was supersnel!

Jeroen
8 August 2021

Levering was niet volgens de bestelling, maar wel lekker. We hadden verkeerde saus en we hadden frites ipv gebakken aardappeltjes. Maar evengoed: 20 minuten eerder bezorgd dan gepland.Goede kwaliteit!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Berjo Lammers
8 August 2021

Ik had extra shoarma op mijn pizza besteld en betaald. Maat dit zat er niet op...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D.
8 August 2021

We missen de gratis drankjes (5) bij onze bestelling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

?
31 July 2021
Ans De wacht
31 July 2021
Carolina
26 July 2021

Weer heerlijk gegeten en snel geleverd en dat voor zondag!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schenk
25 July 2021
m.jongkind
25 July 2021

super pizza's. snel bezorgt en nog lekker warm ook.

M Lijster
25 July 2021

De aardappelschijfjes waren droog en niet knapperig. Verder vonden wij het erg lekker.

Kaatjebr
22 July 2021

Heerlijke pizza’s

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hanne
17 July 2021

Had m’n aardappeltjes niet gekregen

Brian
16 July 2021

Echt sportiefe gasten aleen lams shoarma dat moeten jullie gebruiken zoals eser dan zal jn julllie ook de beste

Aniek
12 July 2021
Mariska
11 July 2021

Enige minpuntje was dat we een pizza doner hebben gekregen ipv de bestelde pizza kebab. Evengoed wel lekker gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

DF
11 July 2021

Schotel Gyros?? Vlees van de grill? Lijkt op een shoarma vlees met veel kruiden. Geen €15 waard en een klein pita brood van supermarkt. Lasagna was lauw van binnen, niet goed gebakken was niet te eten, moest ik zelf langzaam in de oven doorbakken. Teleurstellend.

Bert
4 July 2021

Vandaag duurde de levering wat lang. Ook was alles net even te lang gebakken. Normaliter 5* ... Nu voor het eerst niet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bianca
4 July 2021

Vond het eten echt niet meer warm zo zonde

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda Geerdink
4 July 2021

Altijd super lekker, goed en veel eten! Alleen jammer van de nieuwe knoflooksaus in zakjes.. smaakt nergens naar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
3 July 2021

Het was weer super lekker .Netjes verpakt bezorging op tijd .gewoon top

Karin
29 June 2021

Wederom super lekkere pizza’s

Dominik
29 June 2021

Wat een heerlijk eten! Het was onze eerste keer en we zullen zeker vaker gaan bestellen. Kleine tip, maak aub ook een mogelijkheid met souvlaki en gyros in 1 schotel.

Dani
28 June 2021

Eten was tantoe lekker a sahbi. Bezorger reed volgensmij in een ferrari, het eten was er meteen. Zeker weer bestellen hier

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Familie L
21 June 2021

Eten was weer lekker! Spareribs als altijd weer heerlijk van smaak. Wel jammer dat er tegenwoordig zakjes knoflook gebruikt worden ipv de bakjes. De saus is minder lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tim Oude Wesselink
20 June 2021

Knoflook saus uit een zakje is niet te vreten, verder was het super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ada
19 June 2021

Zeer vlug geleverd en goed heet

Tanja
18 June 2021

Top!

Nienke
14 June 2021

Het was echt super lekker en top restaurant waar ik vaker wat ga bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mk
13 June 2021

Bestelling was niet compleet en de friet was slap

Cindy
8 June 2021
Esther
7 June 2021

Super lekker en grote porties! Was het wachten waard

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lekker gegeten
6 June 2021

Lekker gegeten, goed als altijd. Wel jammer dat er nu andere Knoflooksaus wordt gebruikt. Deze is minder lekker. Ook jammer dat het niet meer door de kapsalon verwerkt zit zoals eerder.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

mar
6 June 2021
Jan
6 June 2021

Prima kwaliteit en correcte bezorging

Mieke
4 June 2021

Het eten werd perfect op tijd bezorgd en het smaakte heerlijk!

Scholing
4 June 2021

De pizza's smaakte heerlijk ,snelle en vriendelijke bezorging !! Dank je wel George!!

—-
3 June 2021

De nieuwe knoflooksaus is niet een vooruitgang. Erg jammer

John
1 June 2021

Snel, beleefd, lekker en voldoende 👍🏻🍀

lucassen
31 May 2021

gisteren besteld bij George's .op de frietjes zat iets te veel zout. Maar verder was het prima in orde met een vlotte levering van de besteling en een vriendelijke meneer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roy
24 May 2021

Vlees was wel goed gebakken aardappelen hebben veels te lang in de pan gezeten veels te hard. Levering was ong 45 min te laat

Hofste
24 May 2021

Bij de biefstuk speciaal was de saus vergeten. Werd keurig nagebracht binnen 15 minuten Helaas was de biefstuk toen niet meer erg warm. Verder prima eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brenda
23 May 2021

Heerlijk eten en goede vriendelijke bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

rene
23 May 2021

ziet er goed uit erg lekker en belangrijk was nog goed warm

M.
23 May 2021

Super lekker, pasta carbonara.

Jan
19 May 2021

Het was helemaal top👌

Jan
19 May 2021

De oude knoflooksaus... die mis ik.... die was vele malen lekkerder dan de nieuwe. Veder was het allemaal heel erg lekkerrrrr.

M.p.
19 May 2021

Zeer correcte bezorging En eten was uitstekend !!

Jan
18 May 2021

Het was heerlijk , warm en op de afgesproken tijd!!

Kim
18 May 2021

De donerschotel was niet te eten helaas. Smaakte alsof het vlees in het water had gelegen. Alles moeten weggooien. De kipschotel was wel lekker.

N.M.
18 May 2021

Lekkere pizz’s zoals altijd. Goed warm bezorgd, en de pizza’s waren perfect gegaard zoals altijd (kunnen menig anderen een voorbeeld aan nemen). Tip: zelfgemaakte knoflooksaus is lekkerder dan in de zakjes.

Rene
14 May 2021

Eten was prima. Snel geleverd. Vriendelijke bezorger. Bestellen gaat makkelijk

Miranda
13 May 2021

Eten was heerlijk en bezorging precies op de tijd bezorgd die we hadden aangegeven. Helemaal top. Zekers aan te raden om bij Georges te bestellen.

Henk
13 May 2021

Ondanks mijn verzoek om de pizza vantevoren te snijden is dit niet gebeurd. Ook zat er maar 1 blikje cola bij, terwijl bij het bestellen op de website bij alle 2 producten een gratis frisdrank (geen keuze, alleen cola) werd beloofd. Over de kwaliteit van het eten niets dan lof, daarin blinkt George's telkens weer uit! De bestelling duurde wel bijna een uur voordat het geleverd werd. Niet echt een ramp, maar toch...

Rita
13 May 2021

Heerlijk eten, meer dan genoeg! Goede service, en op tijd geleverd

Marianne
10 May 2021

Het was heerlijk!!!!

C. Heijdemann
9 May 2021
Braakhuis
2 May 2021

Eten perfect maar te laat en niet wam (lauw) dit zijn we niet gewend van jullie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harink
2 May 2021

Patat was slap en nagenoeg koud. Pizza zat een vreemde smaak aan, te veel kruiden waarschijnlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis
30 April 2021

Bezorging 20 minuten te laat wat we niet van George’s gewend zijn. Normaal altijd keurig op tijd. Eten was gelukkig wel top, zoals altijd!

Theo
29 April 2021

Het eten was zeer goed en lekker warm de bezorging was ook uitstekend top 👍

Karin
29 April 2021

heerlijke pizza's en de shoarma voor het eerst besteld was ook erg lekker

Ing
27 April 2021

Niet lekker, geen kwaliteit.

JJ
27 April 2021

We komen hier al jaren. Maar we hebben nu al een paar x meegemaakt dat de telefoon niet wordt opgenomen. Blijkbaar zijn ze dan te druk. De laatste x dat dit gebeurde werd er uiteindelijk wel opgenomen, maar kregen we de boodschap dat ze te druk waren om onze order te nemen. Serieus?!!!!

Rustenberg
26 April 2021

Het was goede kwaliteit. Jammer dat de rauwe groent inde kapsalon ontbrak

Flokstra
20 April 2021

Was snel bezorgd

Joachim
18 April 2021

Super snel en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vellekate
18 April 2021

Weer zelfde probleem als paar maanden geleden , had gehoopt dat het deze keer goed zou gaan , niet dus . Bezorging veel te laat!!!! Van de schotels , ontbrak bij een het pita broodje , verder was van alle drie de schotels de patat koud!! Maar goed vorige keer ook geen reactie terug gehad , jammer . Weet nu wel dat dit echt de laatste keer was om bestelling bij jullie te doen. En zal dit ook afraden aan anderen , heel jammer !!

Edelijn
18 April 2021

Snel bezorgd en wederom heerlijke pizza's

L.
18 April 2021

De spareribs zijn zoals altijd de beste van smaak - hoewel er wel wat verbrande gedeeltes aan zitten. De aardappeltjes en de frietjes waren echter weer koud/lauw bij aankomst. Bezorging was ook weer een half uur te laat (vorige keer ookal een uur na meerdere malen bellen). Heel jammer want we vinden de spareribs altijd ontzettend lekker, maar hierdoor neigen we er toch naar hier niet meer te bestellen.

Marije
18 April 2021

Zaten helaas toch champignons in de shoarmaschotel. De appelsalade was heerlijk

Joost
16 April 2021

Was weer super lekker. En snel bezorgd zoals gewoonlijk.

Nieuwmeijer
16 April 2021

We hadden het kado gekregen. Was super lekker en op tijd. Aanrader

Visschedijk
11 April 2021

Wij zijn erg content met zowel de bestelling als de vriendelijke bezorging super goed ga zo door❤️

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C. Heijdemann
11 April 2021

Heerlijk gegeten! Lekkere spareribs.

Wanschers
9 April 2021

Heerlijk eten, op tijd bezorgd.

Wouter Vd Berg
9 April 2021

Top service

Roel Engelage
9 April 2021

Top en snel geleverd

yvonne
8 April 2021

prima

Hennie de Haan
6 April 2021

Door de Paasdrukte kwam de bestelling een half uurtje later, maar het eten was heerlijk en nog goed warm. Wij waren zeer tevreden en hebben lekker gegeten.

John
5 April 2021

We hebben voor de hele familie eten besteld, het smaakte voortreffelijk en zeer goed verpakt en goed warm George bedankt voor de goede service

J.B.
3 April 2021

Tot nu toe heel tevreden.

anon
1 April 2021
Iets
31 March 2021

Eten perfect snel geleverd. Alleen die bezorger mag wel wat vrolijker zijn.... toevallig voor de 2de keer aan de deur gehad, Chagerijnig als het maar kan. Niet geheel klantvriendelijk.......

Inette Beekelaar
29 March 2021
S.A.
27 March 2021
Ben
23 March 2021
Loes
22 March 2021

Eten was goed. Het duurde alleen erg lang voordat we onze bestelling hadden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wouter Vd Berg
19 March 2021

Super voor elkaar. Top

Alshukri
15 March 2021
Yvonne Rustenberg
15 March 2021

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dave Neumann
14 March 2021

Pizza besteld, was goed binnen te houden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paulien
14 March 2021

Superlekker, heerlijke kip vd grill en fijne spareribs Iets te laat qua bezorgen daarom geen 5 😁

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Scholing
14 March 2021

De calzone was weer heerlijk ..alleen jammer dat jullie niet lezen wat bij opmerking staat geen champignons ...en die er wel inzaten dat was minder !!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eddy
14 March 2021
J.b.
13 March 2021

Ik heb lekker gegeten!

Van den bos
10 March 2021

Alles goed behalve 1 knoflooksaus te weinig ontvangen.

M.
5 March 2021

Het was heul erg lekker

Berg
5 March 2021

Laatste weken(maanden) veel te laat. Telefonisch niet bereikbaar. Te veel werk wat ze aan kunnen

Karin
4 March 2021

Was weer top.Goed gevulde pizza’s en snel geleverd

Bos
28 February 2021

Erg lekker en netjes bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nettie
27 February 2021

Eten uur te laat., friet en aardappeltjes koud Kwaliteit vlees prima.

Martine
27 February 2021

Helaas ruim een uur later bezorgd dan besteld. De producten die wij kregen waren niet meer warm. Helaas een zeer slechte ervaring!...had meer verwacht gezien de andere reviews....

V.
27 February 2021

3 kwartier te laat bezorgd. Contact opgenomen, daarbij werd gezegd dat het er in 10 minuten zou zijn, hierna duurde het nog 35 minuten. Bezorger super vriendelijk! Spareribs waren heerlijk en warm, aardappelschijfjes waren lekker maar lauw.

...
26 February 2021

Er werd niks in de doos geschreven tegenvallen

Simone de Gier
25 February 2021

Altijd vriendelijk, het eten is altijd lekker! En vandaag ook.. Het eten was ruim op tijd! (zelfs een half uur eerder!!😊😃)

Roelen
24 February 2021