Avaliações de George's Almelo

Avaliações recentes

5.0
Miek
Ontem

Wat een snelle levering weer! En wederom heerlijke pizza’s!! Top

Edelijn
Ontem

Eten was heerlijk, jammer dat de gratis drankjes er niet bij zaten

Monique
12 setembro 2022

Ik heb een bestelling gedaan betaald maar niet gekregen.Ik dacht ik rij er maar even heen 😱😱😱😱zijn ze dicht wegens vakantie😡😡😡.Zo raar dat je dan wel gewoon kunt bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan Harm
11 setembro 2022

Vooe de tweede keer deze zomer heb ik eten besteld terwijl het restaurant gesloten is. Dit keer is men op vakantie, maar via de website kan je gewoon je eten bestellen en afrekenen. Uiteraard krijg je je eten niet en zit je uren te wachten terwijl je tevergeefs probeert te bellen. Kennelijk is het erg lastig om via de website aan te geven dat men in verband met de vakantie gesloten is. Ik ga ervan uit dat ik mijn geld teruggestort krijg maar mijn eetlust is nu wel vergaan.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Raymond
11 setembro 2022

Een bestelling geplaatst vandaag op 17:45 (online ook betaald ) Geduldig af gewacht maar na u uur is gaan bellen telkens geen gehoor er maar is heel gereden na 1:30 uur wachten blijkt dat ze op vakantie zijn maar geld is wel af geboekt rare situatie vind ik persoonlijk, nu is de vraag hoe krijg ik me geld terug na dit grapje

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
11 setembro 2022

Bestelling nooit ontvangen, er naar toe gereden er toen pas ontdekt dat ze gesloten zijn tm 20 september. Stond verder nergens op de site vermeld, ik hoop dat ik mijn geld wel terug kan krijgen …

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henriette
4 setembro 2022

Eten was ee heel snel. En het was heerlijk. Complimenten voor de overheerlijke rijst

Popken
28 agosto 2022
Esther
27 agosto 2022

TOP!!! Bezorging keurig en het eten was wederom 👍👌

Esther
14 agosto 2022

Wederom TOP!! Heerlijk eten, goede porties! De aangegeven bezorgtijd was precies zoals aangegeven 👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lohuis
12 agosto 2022

Was weer heerlijk en netje op tijd bezorgd zelfs sneller dan inneerste instantie was aangegeven. Zeer tevreden en we bestellen zeker hier nog weer

Liesbeth
5 agosto 2022

Het gehaal was prima.

Erik
1 agosto 2022

Was perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
28 julho 2022

Supersnelle levering en het eten was zelfs nog heet! Kwalitatief de beste kipshoarma van Almelo!

B
24 julho 2022

Supersnelle bezorging en lekker! Extra Turks brood vergeten door bezorger in eerste instantie maar werd snel alsnog gebracht!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angelique
20 julho 2022

Lekker😊

Belinda Elferink-Lucas
20 julho 2022

Gisteren een bestelling geplaatst en betaald echter, nu blijkt wegens de hitte, waren ze gesloten. Uiteraard begrijpelijk alleen de website was niet tijdelijk afgesloten en betaling werd gewoon geaccepteerd. Ik heb net contact met George's gehad en ze gaan dit netjes oplossen

Roel Engelage
19 julho 2022

Heb een bestelling geplaatst en betaald maar het restaurant zat dicht dus geen bestelling ontvangen hopelijk wel een terugboeking van het betaalde bedrag

J.H.L.
19 julho 2022

Vanavond een bestelling geplaatst, na 2 uur nog Iets ontvangen. Gebeld, maar niet bereikbaar. Langs geweest maar de zaak is gesloten. Eerder nooit klachten gehad, maar het zou fijn zijn geweest wanneer men aangeeft dat het restaurant gesloten is. Nu een bestelling betaald die ik niet heb ontvangen.

Marjon weerink
19 julho 2022

Wel betaald en niets ontvangen ook telefonisch niet bereikbaar.

Benice Flietstra
18 julho 2022

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen (wel betaald) zonder enig bericht te ontvangen vanuit George. Ik heb vaker besteld bij George, maar dit nog niet meegemaakt.

Dennis Büter
18 julho 2022

Vanavond om iets voor 18uur een bestelling geplaatst via de app en direct betaald via Ideal. Bezorgmoment op zo snel mogelijk gezet. Notmaal gesproken wordt de bestelling na een halfuur wel bezorgd en als het druk ik soms een uur (begrijpelijk als het druk is en geen probleem natuurlijk). Na anderhalfuur is er nog geen bezorger geweest hebben we geprobeerd te bellen, zonder resultaat. Na drie maal proberen te bellen heb ik de fiets maar gepakt om het zelf maar op te halen. Wat blijkt, de zaak is gewoon gesloten... Er is een bestelling geplaatst, het verschuldigde bedrag is betaald en er is zelf een ontvangstbevstiging gestuurd. In de bestel app staat dat de zaak tot 19.45 uur geopend is. Op Google staat tot 20.00 uur en op Facebook zelfs tot 21.00 uur. Om 20.00 zijn we erachter gekomen dat de maaltijden, die we betaald hebben, niet meer gaan krijgen. Erg spijtig dat er nergens wordt vermeld dat de normaal gesproken heel goede zaak nu zwaar te wensen over laat. Op z'n minst verwacht ik

Jansen
16 julho 2022

Voor de derde keer hier iets besteld. Steeds iets anders en het was allemaal goed. De bodem van de pizza mag iets krokanter.

Astrid Willems
15 julho 2022

Was er met 5 min! Super snel, lekker warm en netjes verpakt

Marjon weerink
15 julho 2022

Snelle levering, kwaliteit prima en lekker warm

Esther Oude Breuil
14 julho 2022

Helaas waren er geen gratis drankje bij de bezorging en de salade kon gelijk de groen container in want de sla was al bruin en zag er niet appetijtelijk uit!!! Dit nog nooit eerder meegemaakt bij George …. De schotels waren wederom heerlijk en dat is belangrijk

Larissa
6 julho 2022

Ontzettend lekker gegeten en snel geleverd.

Jager
4 julho 2022

Goed verzorgd perfect op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sabrina Horst
4 julho 2022

Wij zijn altijd lovend maar dit keer niet. De patat en aardappeltjes waren koud. De spareribs waren aan de randen aangebrand. Op de pizza zat geen ansjovis en dat hoorde wel. De keuze mogelijkheden worden ook steeds minder. Veel uitverkocht. Dit is niet wat we gewend zijn. Erg jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeannette Lohuis
3 julho 2022

Complimenten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marjon
3 julho 2022

Mooi op tijd en kwaliteit prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Diane
26 junho 2022

Ruim 1,5 uur moeten wachten op de bestelling, nadat we gebeld hadden en door een man gezegd werd 'het is druk druk...' en vervolgens gewoon ons wegdrukt, werd deze eindelijk bezorgd...het was prettiger geweest als je de klant informeert dat het erg druk is of gewoon zorgt dat de webshop niet meer geopend is als de druk te hoog wordt...De verwachtte levertijd en de echte levertijd scheelde nog ruim een half uur van elkaar...jammer... Het eten was verder prima, maar valt ons erg tegen van het bezorgen..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michelle
26 junho 2022

Normaal erg tevreden, maar nu was helaas de pizza koud en bijna aangebrand en waren de aardappelschijfjes koud en slap..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M.Reijmerink
24 junho 2022

Super genoten van de kapsalon wij allebdrie.

Harrie
19 junho 2022

Ik vind het jammer dat er geen mogelijkheid meer is om in plaats van die zoute en zeer gekruide aardappelschijfjes gewoon patat er bij kunt kiezen. En dat zullen er veel meer mensen met mij eens zijn!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hj Jansen
15 junho 2022

Prima website en service. Heerlijk gegeten!

A. Wassink
15 junho 2022

Goede service, heerlijk eten. Netjes op tijd. Keurige bezorger.

Edelijn versluijs
15 junho 2022

Gied zoals altijd, alleen jammer dat de kortingscode niet werkte.. ..

Karin
9 junho 2022

Grote porties.Heerlijk van smaak en was snel geleverd

Berjo Lammers
9 junho 2022

Rest was het super, alleen turksbrood was behoorlijk droog

John
6 junho 2022

Prima kwaliteit! Lekker eten en lekker warm. Snelle levering en prima bezorging

Celestha
5 junho 2022

Het vlees was verbrand dat ben ik niet van jullie gewend. We hebben de helft kunnen weggooien echt super zonde.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.B.
5 junho 2022

Het eten zag er verzorgd uit en het smaakte voortreffelijk. Ook op tijd geleverd.

Ruiter
4 junho 2022

Eten was goed warm en erg lekker.

Kroon
31 maio 2022

Heerlijk!

Lucas
15 maio 2022

Gewoon zoals altijd... Top lekker.

Jannet
13 maio 2022

Heerlijke sappige souflaki gehad, was goed warm en de frietjes nog krokant. En prima op tijd bezorgd. Een echte aanrader.

John
11 maio 2022

Het was weer top en ongelooflijk snel..tot volgende keer.

Nijhuis
11 maio 2022

Snelle bezorging en het eten was warm en lekker.

Willems
9 maio 2022

Kip keurig fijn gesneden. Eten netjes verpakt. Smaakt erg goed

Erwin
9 maio 2022
M
8 maio 2022
Claudia
7 maio 2022

Jammer dat de pizza niet gesneden word terwijl dit gevraagd word

Claudia
3 maio 2022

Heerlijk

Goossen
1 maio 2022

Keurig op tijd. Goed warm en super goed gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Semintra
1 maio 2022

Perfect optijd en dat op de zondag drukte. Goeie pizza en was nog goed warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

TR
28 abril 2022
ES
25 abril 2022

Lekker snel en ook lekker warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Niek
16 abril 2022

Top!!

Karin vledder
16 abril 2022

Mijn complimenten het eten was super lekker en de bezorging was ook perfect

jildren
15 abril 2022

Vlees was waterig, aardappelen droog en doorgebakken, waarschijnlijk opnieuw gefrituurd

Anne
14 abril 2022

Heerlijke spareribs, zoals altijd! Bezorging is perfect op tijd

RS
13 abril 2022
Irma
13 abril 2022

Snelle, correcte bezorging. Exact op de afgesproken tijd. Prima kwaliteit

Berjo Lammers
10 abril 2022

Wederom wel betaald voor extra topping op de pizza ( shoarma) maar niet gekregen.. gaan jullie mij dit compenseren? Patat was koud... niet wat ik van jullie gewend ben

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bassie
3 abril 2022

.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anne
3 abril 2022

Heerlijk gegeten!

Anne
1 abril 2022

Er zaten helaas maar 8 aardappelschijfjes in mijn kapsalon. Ook de döner was vrij droog, niet wat ik normaliter van jullie gewend was.

Carlo
27 março 2022

Heerlijk

Claudia
24 março 2022

Heerlijk

Esther
21 março 2022

Top!!! Wederom enthousiast, alles was heerlijk! Porties zijn perfect , bezorging netjes kortom aanrader!!

Claudia
18 março 2022

Niet lekker veel poeder en scherp

Edelijn
15 março 2022

Heerlijk en supersnel geleverd

Bieleman
14 março 2022

Knap hoe jullie een biefstukje kunnen bezorgen, die perfect medium gebakken is en nog warm is bij aankomst. Voor mij zou de keuze voor een grotere portie rauwkost nog een prettig optie zijn. De bezorging is goed en volgens afgesproken tijdstip. Vooral zo doorgaan.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Top, zoals altijd.
14 março 2022
Peter
6 março 2022

Vandaag pizza besteld, maar deze was niet zoals we die van jullie gewend zijn. De ene was al koud toen we hem kregen en de andere was verbrand. Hopelijk gaat het de volgende keer beter !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jonker
28 fevereiro 2022

Koude slappe patat, geen drankjes, shoarma broodje ontbrak en shoarmavlees was ook anders dan wij gewend zijn

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Schenk
28 fevereiro 2022

Heel snel gebracht en zoals altijd heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gert
28 fevereiro 2022

Heerlijk eten en mooi op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annemiek Tijhof - van den Heuvel
28 fevereiro 2022

heerlijk eten, zoals we gewend zijn. als ik voor 17 uur mijn bestelling doe, en aan geef dat ik het om 18 uur geleverd wil hebben, dan vind ik het vervelend als het pas een kwartier later komt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Harrie
27 fevereiro 2022

Ik heb al minimaal 3 x gevraagd via opmerkingen op de website om voldoende saté saus bij de patat met kip saté te doen maar tot op heden nog geen enkele keer iets met mijn vraag gedaan! Wel vragen om andere betaalde extra sauzen maar geen mogelijkheid om saté saus te kiezen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
27 fevereiro 2022
Claudia
24 fevereiro 2022

Lekker en goed warm

M.
20 fevereiro 2022

Altijd goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tom
13 fevereiro 2022

Snelle bezorging. Spareribs schotel besteld met aardappeltjes enz. Helaas kleine portie dit keer en was er niet vol van. Twijfel of het wel echt 600 gr vlees was.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Richard Gast
12 fevereiro 2022

Had biefstuk super maar saus en champignons waren er bijna niet bij

Lucas Sahertian
6 fevereiro 2022
M. Weerink
6 fevereiro 2022

Vlees was erg pittig gekruid (voor ons te )

Bert Perik
5 fevereiro 2022

Bestelde een pizza pepperoni, wordt er gebeld dat de pepperoni op is ,kies ik voor salami met extra salami, maar die zat er niet op en de bodem was erg vochtig, dus deze ronde was voor mij slecht

Suus
3 fevereiro 2022

Super

Woudstra
1 fevereiro 2022

Zeer goede kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ine Wessels
30 janeiro 2022
Kaatjebr
30 janeiro 2022

Was weer heerlijk.Dit keer beide een kapsalon kip gehad

Miranda
30 janeiro 2022

Heerlijke Döner en pizza gegeten. Snelle bezorging. Bezorger erg vriendelijk.

Klaster
24 janeiro 2022

Goed en snel, zoals altijd.

Niek
22 janeiro 2022

Top!!

Berjo Lammers
22 janeiro 2022

Wederom was bestelling niet compleet, nu geen saus, rauwkost en drankje

RS
22 janeiro 2022
Esther
18 janeiro 2022

Super lekker! Snelle bezorging en alles goed van smaak!

Arnoud
15 janeiro 2022

Slecht na 1,5 uur nog geen eten toen gebeld waren de bon vergeten geen excuus kon wel annuleren

Floor
14 janeiro 2022

Bestelling was niet compleet, voor de rest was het prima en de bezorging was ook op tijd

Marije ten Berge
14 janeiro 2022

Het eten was niet lekker. Zijn wij niet gewend van jullie. De patat en frikandel was een zoutbom. Niet te eten. Het cadeautje is overigens niet echt voor kids maar dat ter zijde. Het gratis drankje was niet meegeleverd. De rauwkost was erg droog. Erg jammer want normaal is het eten bij jullie erg lekker!!

Harmeling
9 janeiro 2022

Het eten was helaas echt al koud, de biefstuk rauw en de pizza keihard omdat het aangebrand was.

Claudia
9 janeiro 2022

Bodem is te hard verder super.

Ralph
9 janeiro 2022
Quinten
8 janeiro 2022

Spareribs Super Aardappeltjes te hard gebakken helaas

A van Garling
7 janeiro 2022

Snelle levering en makkelijk via site

Joke
5 janeiro 2022

Heerlijke pizza! Soms iets te verbrand, maar meestal perfect!

Laura
4 janeiro 2022

Bezorging was half uur te laat. Veel eten was koud. Waren slecht bereikbaar. Uit eindelijk iemand aan de telefoon gehad. Ze zouden nog contact opnemen. Maar tot nu toe nog steeds niks gehoord

Charlotte Oude Steenhof
4 janeiro 2022

We hadden gevraagd zo snel mogelijk, de bevestigingsmail gaf aan dat de bezorgtijd 18.10 zou worden. Daar stelden we ons op in, tot om 17.45 de bezorger aan de deur stond, mooi snel maar dat hadden we graag willen weten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esther
2 janeiro 2021

Helaas zat er geen brood bij de Döner schotel en was de hoeveelheid van de maaltijden minder dan voorgaande keren…. We weten dat het anders kan en hadden dit nog niet eerder gehad, altijd alles 👌 maar het smaakte wel top 👍👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Berjo Lammers
2 janeiro 2021

Ik miste pitabroodjes

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

F. Verweg
2 janeiro 2021

Het eten was heerlijk. De bezorging was zeer goed.

Claudia
28 dezembro 2021

Heerlijk eten en super snelle service echt een aanrader

Cor
27 dezembro 2021
Braakhuis
26 dezembro 2021

Alles was heerlijk lekker warm en op tijd bezorgt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jansen
25 dezembro 2021

Op tijd en lekker gegeten

Rick
25 dezembro 2021
Nijhoff
21 dezembro 2021
Schenk
20 dezembro 2021

Prima kwaliteit....... dus heerlijk gegeten en het was keurig optijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
17 dezembro 2021

Snelle levering en heerlijke pizza’s

Ineke
17 dezembro 2021

Heerlijk gegeten,....

Sabrina
12 dezembro 2021

20 minuten te laat. Maar goed dat hoort er bij George op zondag bij tegenwoordig. Allemaal lekker gesmuld van alles. Enige minpuntje was dat bij beide biefstuk speciaal schotels wel heeeeel weinig champignon roomsaus zat. Welgeteld 1,5 champigon. Niet gewend van jullie!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Niek
12 dezembro 2021

Heerlijke pizza’s!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esther
12 dezembro 2021

Wederom super lekker! Echt heerlijk gegeten! Grote porties, moesten wel even meer dan 1 uur wachten maar was het wachten meer dan waard👌👍

A
8 dezembro 2021

Leuke bezorger

Marije ten Berge
6 dezembro 2021

Bezorging is altijd super snel! Biefstuk was heerlijk. Patat en gebakken aardappeltjes waren niet lekker. Waren nog rauw.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Versluijs
5 dezembro 2021

Nog steeds de lekkerste pizza en toelevering op tijd. Ps vriendelijke bezorgster

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lucas Sahertian
5 dezembro 2021
ron
4 dezembro 2021

niet karig lekker eten. wel vreemd 0.25 betelen voor pinnen en2 euro bezorgkosten

Claudia
3 dezembro 2021

Heerlijk eten

Renate Kuipers-Kroezen
27 novembro 2021

Top service, het eten smaakte goed. Er zat alleen geen broodje bij het menu met saté en gebakken aardappeltjes.

Dirkjan
19 novembro 2021

Lekker eten snelle bezorging

Kb
16 novembro 2021

Top lekkere Ribs echte aanrader

Tevreden
14 novembro 2021

Zoals altijd goed 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.B. Meijer
12 novembro 2021

Ik had een penne carbonara zonder uien besteld maar helaas waren de uien wel aanwezig. Ik hou niet van uien dus werk aan de winkel om de uien eruit te halen. De pizza’s waren ok.

Hellema
6 novembro 2021

Kwaliteit prima, alleen 6 verschillende sauzen werd 1 saus: 6 bakjes knoflooksaus. Dit is een verbeterpunt voor het bestellen via de website en app.

anoniem
6 novembro 2021

optijd bezorgd! was heerlijk.

H. Oosterman
30 outubro 2021

Heerlijk eten voor een schappelijke prijs en meer dan genoeg. Verder zo👍🏼👍🏼👍🏼.

Dominik
29 outubro 2021

Super lekker eten en het zijn grote porties!

Hass
27 outubro 2021

Het was heerlijk!!

Scholing
23 outubro 2021

Smaakte goed !!!

Henk
22 outubro 2021
Tonnie Bieleman
19 outubro 2021

De bezorging liep goed en snel. Het eten was prima, we verbazen ins elke keer dat de biefstukken altijd perfect en warm zijn ondanks de bezorg tijd. Mijn bezoek vond het ook top

Esther
15 outubro 2021

Super!! Heerlijke gerechten , snel bezorgd! Grote porties! Aanrader om te bestellen👍

Karin
15 outubro 2021

snelle levering en weer super lekkere pizza's

Erik
12 outubro 2021
Hartman
10 outubro 2021
Engel
10 outubro 2021

Het is wel lang wachten op de bestelling maar dan heb je ook wat🥰

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daniel
8 outubro 2021
Michelle Nijdam
8 outubro 2021

Het komt de laatste tijd iets te vaak voor dat er iets niet klopt aan de bestelling. Er zat geen broodje bij de shoarma schotel en we hadden een kapsalon kip besteld, maar kregen kapsalon shoarma. Nu twijfelde ik tussen beide, dus heb er geen punt van gemaakt, maar het hoort natuurlijk niet en komt dus de laatste maanden steeds voor dat er iets mist of mis gaat.

Dineke
6 outubro 2021

De lekkerste pasta Pollo met roomsaus...

Dave
6 outubro 2021

Eten kwam zelfs voor de aangegeven tijd. Was verder goed binnen te houden

GB
4 outubro 2021

Altijd goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
2 outubro 2021
Christina Eerhard
28 setembro 2021

Zoals de vorige bestellingen, héérlijk,snel en voortreffelijk 👍👍👍

Zoals altijd was het heerlijk
26 setembro 2021
Nijhuis
26 setembro 2021

Bestelling werd snel en warm geleverd, was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Esther
24 setembro 2021

Heerlijke dönerschotel en kapsalon 👌Grote portie en snel bezorgd 👍👌

p.e.t
24 setembro 2021

Normaal gesproken altijd goed. Deze keer echter iets niet goed gegaan. Broodje shoarma extra groot was vergeven van kaas!. Ik heb géén kapsalon besteld. Zal iets verwisseld zijn of zo. Volgende keer graag weer bezorgen wat besteld wordt!.

B van Gils
20 setembro 2021
Maaike Wigger
20 setembro 2021

Het eten was zoals altijd lekker, maar het vlees was lauw toen wij eenmaal konden gaan eten. Doordat de bezorging te vroeg kwam, moesten wij eerst nog verder met de kinderen naar bed doen en stond het eten onnodig af te koelen. En dit was niet de eerste keer dat dit gebeurde. De bezorgster zei dat de gevraagde bezorgtijd niet gezien is. Waarom vraag je dan überhaupt om een bezorgtijd bij het bestellen? Jammer, want normaal gesproken is het altijd goed warm en lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nicole
19 setembro 2021

Vriendelijke bezorging, goede porties

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MP
12 setembro 2021

Lekker eten. Alleen jammer dat de extra bestelde ham niet op de pizza zat (heb nog een foto hoor 😀)

Smit
10 setembro 2021

Voor 16,50 veel te weinig waar voor het geld bestel al 10 jaar bij jullie en heb nog nooit zo’n karige biefstuk speciaal schotel gehad

Marije
9 setembro 2021

Bestelling was erg laat Is nu al meerdere keren voorgekomen dat er toch champignons in de shoarma zit terwijl duidelijk aangegeven dat we dat niet willen. Erg jammer!!

anne
5 setembro 2021

Perfect op tijd en het eten was heerlijk!

Meijlof
5 setembro 2021

Pizza quattro stagioni was een gewone pizza met kaas en ik kon net nog 2 stukjes salami en 2 zielige stukjes champignon op de pizza terug vinden. Niet zoals het hoort een pizza met 4 aparte stukken met verschillende beleg er op. Bodem was slap en nat !!. Shoarma schotel was ook veel te nat en slap, leek meer gekookt vlees dan gegrild.

Cindy
4 setembro 2021
Nijhoff
4 setembro 2021

Bezorgster zeer brutaal aan deur vroeg gelijk.of we een goede recensie wilden schrijven terwijl ze 20 min te laat was . Vlees op zich goed aangegeven dat de patat en aardappels niet hard gebakken moesten toch weer knetter hard

Astrid
31 agosto 2021

Mooi op tijd bezorgd. Het eten was goed heet en super lekker. Wat ons echt opviel dat de patat en aardappelen heel goed was en niet vet. Wij zijn heel tevreden. 👍

Robert
29 agosto 2021

Ik miste de sla bij de shoarma. Verder heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Klein Gunnewiek
27 agosto 2021

Smaakt altijd heerlijk. De stukjes kip mochten alleen wat fijner gesneden worden.

Danny Metz
27 agosto 2021

2 pizza's besteld. Eén was prima, de ander was behoorlijk verbrand (rand echt donkerbruin / zwart). Jammer.

Ans
25 agosto 2021

Geen verbeterpunten

Meijer
24 agosto 2021

Lekkere pizza gegeten !!

B wesselink
24 agosto 2021

Eigenlijk te weinig sterren om maximaal in te vullen. Gewoon weer perfect en op de gevraagde tijd bezorgd. En net zo als anders overheerlijk. Aanrader voor iedereen

Karin
24 agosto 2021
Mir
23 agosto 2021

Niet veel later dan de bezorgtijd geleverd, en smaakte weer heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ans
21 agosto 2021

De porties waren ruim voldoende. Jammer was dat de frietjes veel te kort gebakken waren. Slappe hap.

Spenkelink
20 agosto 2021

Het was heerlijk!

M. Weerink
19 agosto 2021

Snelle levering en maaltijden goed warm

Diana Heideman
18 agosto 2021
Frank
15 agosto 2021
Gerrie
15 agosto 2021

heb een paar maanden gewacht met bestellen in de hoop dat die vieze waterige knoflook saus in zakjes verdween. en ja hoor de oude knoflook saus is weer terug. heeft even geduurd maar het eten is weer top. snel weer wat bestellen.

Romero
15 agosto 2021
R
14 agosto 2021
Bojke
13 agosto 2021

De website is op mijn mobiel niet echt overzichtelijk. Ook kan ik niet aangeven dat ik wil afhalen. Bezorging was supersnel!

Jeroen
8 agosto 2021

Levering was niet volgens de bestelling, maar wel lekker. We hadden verkeerde saus en we hadden frites ipv gebakken aardappeltjes. Maar evengoed: 20 minuten eerder bezorgd dan gepland.Goede kwaliteit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Berjo Lammers
8 agosto 2021

Ik had extra shoarma op mijn pizza besteld en betaald. Maat dit zat er niet op...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

D.
8 agosto 2021

We missen de gratis drankjes (5) bij onze bestelling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

?
31 julho 2021
Ans De wacht
31 julho 2021
Carolina
26 julho 2021

Weer heerlijk gegeten en snel geleverd en dat voor zondag!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Schenk
25 julho 2021
m.jongkind
25 julho 2021

super pizza's. snel bezorgt en nog lekker warm ook.

M Lijster
25 julho 2021

De aardappelschijfjes waren droog en niet knapperig. Verder vonden wij het erg lekker.

Kaatjebr
22 julho 2021

Heerlijke pizza’s

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hanne
17 julho 2021

Had m’n aardappeltjes niet gekregen

Brian
16 julho 2021

Echt sportiefe gasten aleen lams shoarma dat moeten jullie gebruiken zoals eser dan zal jn julllie ook de beste

Aniek
12 julho 2021
Mariska
11 julho 2021

Enige minpuntje was dat we een pizza doner hebben gekregen ipv de bestelde pizza kebab. Evengoed wel lekker gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

DF
11 julho 2021

Schotel Gyros?? Vlees van de grill? Lijkt op een shoarma vlees met veel kruiden. Geen €15 waard en een klein pita brood van supermarkt. Lasagna was lauw van binnen, niet goed gebakken was niet te eten, moest ik zelf langzaam in de oven doorbakken. Teleurstellend.

Bert
4 julho 2021

Vandaag duurde de levering wat lang. Ook was alles net even te lang gebakken. Normaliter 5* ... Nu voor het eerst niet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bianca
4 julho 2021

Vond het eten echt niet meer warm zo zonde

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda Geerdink
4 julho 2021

Altijd super lekker, goed en veel eten! Alleen jammer van de nieuwe knoflooksaus in zakjes.. smaakt nergens naar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
3 julho 2021

Het was weer super lekker .Netjes verpakt bezorging op tijd .gewoon top

Karin
29 junho 2021

Wederom super lekkere pizza’s

Dominik
29 junho 2021

Wat een heerlijk eten! Het was onze eerste keer en we zullen zeker vaker gaan bestellen. Kleine tip, maak aub ook een mogelijkheid met souvlaki en gyros in 1 schotel.

Dani
28 junho 2021

Eten was tantoe lekker a sahbi. Bezorger reed volgensmij in een ferrari, het eten was er meteen. Zeker weer bestellen hier

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Familie L
21 junho 2021

Eten was weer lekker! Spareribs als altijd weer heerlijk van smaak. Wel jammer dat er tegenwoordig zakjes knoflook gebruikt worden ipv de bakjes. De saus is minder lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tim Oude Wesselink
20 junho 2021

Knoflook saus uit een zakje is niet te vreten, verder was het super!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ada
19 junho 2021

Zeer vlug geleverd en goed heet

Tanja
18 junho 2021

Top!

Nienke
14 junho 2021

Het was echt super lekker en top restaurant waar ik vaker wat ga bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mk
13 junho 2021

Bestelling was niet compleet en de friet was slap

Cindy
8 junho 2021
Esther
7 junho 2021

Super lekker en grote porties! Was het wachten waard

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lekker gegeten
6 junho 2021

Lekker gegeten, goed als altijd. Wel jammer dat er nu andere Knoflooksaus wordt gebruikt. Deze is minder lekker. Ook jammer dat het niet meer door de kapsalon verwerkt zit zoals eerder.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

mar
6 junho 2021
Jan
6 junho 2021

Prima kwaliteit en correcte bezorging

Mieke
4 junho 2021

Het eten werd perfect op tijd bezorgd en het smaakte heerlijk!

Scholing
4 junho 2021

De pizza's smaakte heerlijk ,snelle en vriendelijke bezorging !! Dank je wel George!!

—-
3 junho 2021

De nieuwe knoflooksaus is niet een vooruitgang. Erg jammer

John
1 junho 2021

Snel, beleefd, lekker en voldoende 👍🏻🍀

lucassen
31 maio 2021

gisteren besteld bij George's .op de frietjes zat iets te veel zout. Maar verder was het prima in orde met een vlotte levering van de besteling en een vriendelijke meneer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roy
24 maio 2021

Vlees was wel goed gebakken aardappelen hebben veels te lang in de pan gezeten veels te hard. Levering was ong 45 min te laat

Hofste
24 maio 2021

Bij de biefstuk speciaal was de saus vergeten. Werd keurig nagebracht binnen 15 minuten Helaas was de biefstuk toen niet meer erg warm. Verder prima eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brenda
23 maio 2021

Heerlijk eten en goede vriendelijke bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

rene
23 maio 2021

ziet er goed uit erg lekker en belangrijk was nog goed warm

M.
23 maio 2021

Super lekker, pasta carbonara.

Jan
19 maio 2021

Het was helemaal top👌

Jan
19 maio 2021

De oude knoflooksaus... die mis ik.... die was vele malen lekkerder dan de nieuwe. Veder was het allemaal heel erg lekkerrrrr.

M.p.
19 maio 2021

Zeer correcte bezorging En eten was uitstekend !!

Jan
18 maio 2021

Het was heerlijk , warm en op de afgesproken tijd!!

Kim
18 maio 2021

De donerschotel was niet te eten helaas. Smaakte alsof het vlees in het water had gelegen. Alles moeten weggooien. De kipschotel was wel lekker.

N.M.
18 maio 2021

Lekkere pizz’s zoals altijd. Goed warm bezorgd, en de pizza’s waren perfect gegaard zoals altijd (kunnen menig anderen een voorbeeld aan nemen). Tip: zelfgemaakte knoflooksaus is lekkerder dan in de zakjes.

Rene
14 maio 2021

Eten was prima. Snel geleverd. Vriendelijke bezorger. Bestellen gaat makkelijk

Miranda
13 maio 2021

Eten was heerlijk en bezorging precies op de tijd bezorgd die we hadden aangegeven. Helemaal top. Zekers aan te raden om bij Georges te bestellen.

Henk
13 maio 2021

Ondanks mijn verzoek om de pizza vantevoren te snijden is dit niet gebeurd. Ook zat er maar 1 blikje cola bij, terwijl bij het bestellen op de website bij alle 2 producten een gratis frisdrank (geen keuze, alleen cola) werd beloofd. Over de kwaliteit van het eten niets dan lof, daarin blinkt George's telkens weer uit! De bestelling duurde wel bijna een uur voordat het geleverd werd. Niet echt een ramp, maar toch...

Rita
13 maio 2021

Heerlijk eten, meer dan genoeg! Goede service, en op tijd geleverd

Marianne
10 maio 2021

Het was heerlijk!!!!

C. Heijdemann
9 maio 2021
Braakhuis
2 maio 2021

Eten perfect maar te laat en niet wam (lauw) dit zijn we niet gewend van jullie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Harink
2 maio 2021

Patat was slap en nagenoeg koud. Pizza zat een vreemde smaak aan, te veel kruiden waarschijnlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dennis
30 abril 2021

Bezorging 20 minuten te laat wat we niet van George’s gewend zijn. Normaal altijd keurig op tijd. Eten was gelukkig wel top, zoals altijd!

Theo
29 abril 2021

Het eten was zeer goed en lekker warm de bezorging was ook uitstekend top 👍

Karin
29 abril 2021

heerlijke pizza's en de shoarma voor het eerst besteld was ook erg lekker

Ing
27 abril 2021

Niet lekker, geen kwaliteit.

JJ
27 abril 2021

We komen hier al jaren. Maar we hebben nu al een paar x meegemaakt dat de telefoon niet wordt opgenomen. Blijkbaar zijn ze dan te druk. De laatste x dat dit gebeurde werd er uiteindelijk wel opgenomen, maar kregen we de boodschap dat ze te druk waren om onze order te nemen. Serieus?!!!!

Rustenberg
26 abril 2021

Het was goede kwaliteit. Jammer dat de rauwe groent inde kapsalon ontbrak

Flokstra
20 abril 2021

Was snel bezorgd

Joachim
18 abril 2021

Super snel en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vellekate
18 abril 2021

Weer zelfde probleem als paar maanden geleden , had gehoopt dat het deze keer goed zou gaan , niet dus . Bezorging veel te laat!!!! Van de schotels , ontbrak bij een het pita broodje , verder was van alle drie de schotels de patat koud!! Maar goed vorige keer ook geen reactie terug gehad , jammer . Weet nu wel dat dit echt de laatste keer was om bestelling bij jullie te doen. En zal dit ook afraden aan anderen , heel jammer !!

Edelijn
18 abril 2021

Snel bezorgd en wederom heerlijke pizza's

L.
18 abril 2021

De spareribs zijn zoals altijd de beste van smaak - hoewel er wel wat verbrande gedeeltes aan zitten. De aardappeltjes en de frietjes waren echter weer koud/lauw bij aankomst. Bezorging was ook weer een half uur te laat (vorige keer ookal een uur na meerdere malen bellen). Heel jammer want we vinden de spareribs altijd ontzettend lekker, maar hierdoor neigen we er toch naar hier niet meer te bestellen.

Marije
18 abril 2021

Zaten helaas toch champignons in de shoarmaschotel. De appelsalade was heerlijk

Joost
16 abril 2021

Was weer super lekker. En snel bezorgd zoals gewoonlijk.

Nieuwmeijer
16 abril 2021

We hadden het kado gekregen. Was super lekker en op tijd. Aanrader

Visschedijk
11 abril 2021

Wij zijn erg content met zowel de bestelling als de vriendelijke bezorging super goed ga zo door❤️

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.