Beoordelingen van George's Almelo

Recente recensies

5.0
MP
12 september 2021

Lekker eten. Alleen jammer dat de extra bestelde ham niet op de pizza zat (heb nog een foto hoor 😀)

Smit
10 september 2021

Voor 16,50 veel te weinig waar voor het geld bestel al 10 jaar bij jullie en heb nog nooit zo’n karige biefstuk speciaal schotel gehad

Marije
9 september 2021

Bestelling was erg laat Is nu al meerdere keren voorgekomen dat er toch champignons in de shoarma zit terwijl duidelijk aangegeven dat we dat niet willen. Erg jammer!!

anne
5 september 2021

Perfect op tijd en het eten was heerlijk!

Meijlof
5 september 2021

Pizza quattro stagioni was een gewone pizza met kaas en ik kon net nog 2 stukjes salami en 2 zielige stukjes champignon op de pizza terug vinden. Niet zoals het hoort een pizza met 4 aparte stukken met verschillende beleg er op. Bodem was slap en nat !!. Shoarma schotel was ook veel te nat en slap, leek meer gekookt vlees dan gegrild.

Cindy
4 september 2021
Nijhoff
4 september 2021

Bezorgster zeer brutaal aan deur vroeg gelijk.of we een goede recensie wilden schrijven terwijl ze 20 min te laat was . Vlees op zich goed aangegeven dat de patat en aardappels niet hard gebakken moesten toch weer knetter hard

Astrid
31 augustus 2021

Mooi op tijd bezorgd. Het eten was goed heet en super lekker. Wat ons echt opviel dat de patat en aardappelen heel goed was en niet vet. Wij zijn heel tevreden. 👍

Robert
29 augustus 2021

Ik miste de sla bij de shoarma. Verder heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klein Gunnewiek
27 augustus 2021

Smaakt altijd heerlijk. De stukjes kip mochten alleen wat fijner gesneden worden.

Danny Metz
27 augustus 2021

2 pizza's besteld. Eén was prima, de ander was behoorlijk verbrand (rand echt donkerbruin / zwart). Jammer.

Ans
25 augustus 2021

Geen verbeterpunten

Meijer
24 augustus 2021

Lekkere pizza gegeten !!

B wesselink
24 augustus 2021

Eigenlijk te weinig sterren om maximaal in te vullen. Gewoon weer perfect en op de gevraagde tijd bezorgd. En net zo als anders overheerlijk. Aanrader voor iedereen

Karin
24 augustus 2021
Mir
23 augustus 2021

Niet veel later dan de bezorgtijd geleverd, en smaakte weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans
21 augustus 2021

De porties waren ruim voldoende. Jammer was dat de frietjes veel te kort gebakken waren. Slappe hap.

Spenkelink
20 augustus 2021

Het was heerlijk!

M. Weerink
19 augustus 2021

Snelle levering en maaltijden goed warm

Diana Heideman
18 augustus 2021
Frank
15 augustus 2021
Gerrie
15 augustus 2021

heb een paar maanden gewacht met bestellen in de hoop dat die vieze waterige knoflook saus in zakjes verdween. en ja hoor de oude knoflook saus is weer terug. heeft even geduurd maar het eten is weer top. snel weer wat bestellen.

Romero
15 augustus 2021
R
14 augustus 2021
Bojke
13 augustus 2021

De website is op mijn mobiel niet echt overzichtelijk. Ook kan ik niet aangeven dat ik wil afhalen. Bezorging was supersnel!

Jeroen
8 augustus 2021

Levering was niet volgens de bestelling, maar wel lekker. We hadden verkeerde saus en we hadden frites ipv gebakken aardappeltjes. Maar evengoed: 20 minuten eerder bezorgd dan gepland.Goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berjo Lammers
8 augustus 2021

Ik had extra shoarma op mijn pizza besteld en betaald. Maat dit zat er niet op...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
8 augustus 2021

We missen de gratis drankjes (5) bij onze bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

?
31 juli 2021
Ans De wacht
31 juli 2021
Carolina
26 juli 2021

Weer heerlijk gegeten en snel geleverd en dat voor zondag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schenk
25 juli 2021
m.jongkind
25 juli 2021

super pizza's. snel bezorgt en nog lekker warm ook.

M Lijster
25 juli 2021

De aardappelschijfjes waren droog en niet knapperig. Verder vonden wij het erg lekker.

Kaatjebr
22 juli 2021

Heerlijke pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanne
17 juli 2021

Had m’n aardappeltjes niet gekregen

Brian
16 juli 2021

Echt sportiefe gasten aleen lams shoarma dat moeten jullie gebruiken zoals eser dan zal jn julllie ook de beste

Aniek
12 juli 2021
Mariska
11 juli 2021

Enige minpuntje was dat we een pizza doner hebben gekregen ipv de bestelde pizza kebab. Evengoed wel lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DF
11 juli 2021

Schotel Gyros?? Vlees van de grill? Lijkt op een shoarma vlees met veel kruiden. Geen €15 waard en een klein pita brood van supermarkt. Lasagna was lauw van binnen, niet goed gebakken was niet te eten, moest ik zelf langzaam in de oven doorbakken. Teleurstellend.

Bert
4 juli 2021

Vandaag duurde de levering wat lang. Ook was alles net even te lang gebakken. Normaliter 5* ... Nu voor het eerst niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
4 juli 2021

Vond het eten echt niet meer warm zo zonde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda Geerdink
4 juli 2021

Altijd super lekker, goed en veel eten! Alleen jammer van de nieuwe knoflooksaus in zakjes.. smaakt nergens naar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
3 juli 2021

Het was weer super lekker .Netjes verpakt bezorging op tijd .gewoon top

Karin
29 juni 2021

Wederom super lekkere pizza’s

Dominik
29 juni 2021

Wat een heerlijk eten! Het was onze eerste keer en we zullen zeker vaker gaan bestellen. Kleine tip, maak aub ook een mogelijkheid met souvlaki en gyros in 1 schotel.

Dani
28 juni 2021

Eten was tantoe lekker a sahbi. Bezorger reed volgensmij in een ferrari, het eten was er meteen. Zeker weer bestellen hier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie L
21 juni 2021

Eten was weer lekker! Spareribs als altijd weer heerlijk van smaak. Wel jammer dat er tegenwoordig zakjes knoflook gebruikt worden ipv de bakjes. De saus is minder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim Oude Wesselink
20 juni 2021

Knoflook saus uit een zakje is niet te vreten, verder was het super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ada
19 juni 2021

Zeer vlug geleverd en goed heet

Tanja
18 juni 2021

Top!

Nienke
14 juni 2021

Het was echt super lekker en top restaurant waar ik vaker wat ga bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mk
13 juni 2021

Bestelling was niet compleet en de friet was slap

Cindy
8 juni 2021
Esther
7 juni 2021

Super lekker en grote porties! Was het wachten waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lekker gegeten
6 juni 2021

Lekker gegeten, goed als altijd. Wel jammer dat er nu andere Knoflooksaus wordt gebruikt. Deze is minder lekker. Ook jammer dat het niet meer door de kapsalon verwerkt zit zoals eerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mar
6 juni 2021
Jan
6 juni 2021

Prima kwaliteit en correcte bezorging

Mieke
4 juni 2021

Het eten werd perfect op tijd bezorgd en het smaakte heerlijk!

Scholing
4 juni 2021

De pizza's smaakte heerlijk ,snelle en vriendelijke bezorging !! Dank je wel George!!

—-
3 juni 2021

De nieuwe knoflooksaus is niet een vooruitgang. Erg jammer

John
1 juni 2021

Snel, beleefd, lekker en voldoende 👍🏻🍀

lucassen
31 mei 2021

gisteren besteld bij George's .op de frietjes zat iets te veel zout. Maar verder was het prima in orde met een vlotte levering van de besteling en een vriendelijke meneer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
24 mei 2021

Vlees was wel goed gebakken aardappelen hebben veels te lang in de pan gezeten veels te hard. Levering was ong 45 min te laat

Hofste
24 mei 2021

Bij de biefstuk speciaal was de saus vergeten. Werd keurig nagebracht binnen 15 minuten Helaas was de biefstuk toen niet meer erg warm. Verder prima eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda
23 mei 2021

Heerlijk eten en goede vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rene
23 mei 2021

ziet er goed uit erg lekker en belangrijk was nog goed warm

M.
23 mei 2021

Super lekker, pasta carbonara.

Jan
19 mei 2021

Het was helemaal top👌

Jan
19 mei 2021

De oude knoflooksaus... die mis ik.... die was vele malen lekkerder dan de nieuwe. Veder was het allemaal heel erg lekkerrrrr.

M.p.
19 mei 2021

Zeer correcte bezorging En eten was uitstekend !!

Jan
18 mei 2021

Het was heerlijk , warm en op de afgesproken tijd!!

Kim
18 mei 2021

De donerschotel was niet te eten helaas. Smaakte alsof het vlees in het water had gelegen. Alles moeten weggooien. De kipschotel was wel lekker.

N.M.
18 mei 2021

Lekkere pizz’s zoals altijd. Goed warm bezorgd, en de pizza’s waren perfect gegaard zoals altijd (kunnen menig anderen een voorbeeld aan nemen). Tip: zelfgemaakte knoflooksaus is lekkerder dan in de zakjes.

Rene
14 mei 2021

Eten was prima. Snel geleverd. Vriendelijke bezorger. Bestellen gaat makkelijk

Miranda
13 mei 2021

Eten was heerlijk en bezorging precies op de tijd bezorgd die we hadden aangegeven. Helemaal top. Zekers aan te raden om bij Georges te bestellen.

Henk
13 mei 2021

Ondanks mijn verzoek om de pizza vantevoren te snijden is dit niet gebeurd. Ook zat er maar 1 blikje cola bij, terwijl bij het bestellen op de website bij alle 2 producten een gratis frisdrank (geen keuze, alleen cola) werd beloofd. Over de kwaliteit van het eten niets dan lof, daarin blinkt George's telkens weer uit! De bestelling duurde wel bijna een uur voordat het geleverd werd. Niet echt een ramp, maar toch...

Rita
13 mei 2021

Heerlijk eten, meer dan genoeg! Goede service, en op tijd geleverd

Marianne
10 mei 2021

Het was heerlijk!!!!

C. Heijdemann
9 mei 2021
Braakhuis
2 mei 2021

Eten perfect maar te laat en niet wam (lauw) dit zijn we niet gewend van jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harink
2 mei 2021

Patat was slap en nagenoeg koud. Pizza zat een vreemde smaak aan, te veel kruiden waarschijnlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
30 april 2021

Bezorging 20 minuten te laat wat we niet van George’s gewend zijn. Normaal altijd keurig op tijd. Eten was gelukkig wel top, zoals altijd!

Theo
29 april 2021

Het eten was zeer goed en lekker warm de bezorging was ook uitstekend top 👍

Karin
29 april 2021

heerlijke pizza's en de shoarma voor het eerst besteld was ook erg lekker

Ing
27 april 2021

Niet lekker, geen kwaliteit.

JJ
27 april 2021

We komen hier al jaren. Maar we hebben nu al een paar x meegemaakt dat de telefoon niet wordt opgenomen. Blijkbaar zijn ze dan te druk. De laatste x dat dit gebeurde werd er uiteindelijk wel opgenomen, maar kregen we de boodschap dat ze te druk waren om onze order te nemen. Serieus?!!!!

Rustenberg
26 april 2021

Het was goede kwaliteit. Jammer dat de rauwe groent inde kapsalon ontbrak

Flokstra
20 april 2021

Was snel bezorgd

Joachim
18 april 2021

Super snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vellekate
18 april 2021

Weer zelfde probleem als paar maanden geleden , had gehoopt dat het deze keer goed zou gaan , niet dus . Bezorging veel te laat!!!! Van de schotels , ontbrak bij een het pita broodje , verder was van alle drie de schotels de patat koud!! Maar goed vorige keer ook geen reactie terug gehad , jammer . Weet nu wel dat dit echt de laatste keer was om bestelling bij jullie te doen. En zal dit ook afraden aan anderen , heel jammer !!

Edelijn
18 april 2021

Snel bezorgd en wederom heerlijke pizza's

L.
18 april 2021

De spareribs zijn zoals altijd de beste van smaak - hoewel er wel wat verbrande gedeeltes aan zitten. De aardappeltjes en de frietjes waren echter weer koud/lauw bij aankomst. Bezorging was ook weer een half uur te laat (vorige keer ookal een uur na meerdere malen bellen). Heel jammer want we vinden de spareribs altijd ontzettend lekker, maar hierdoor neigen we er toch naar hier niet meer te bestellen.

Marije
18 april 2021

Zaten helaas toch champignons in de shoarmaschotel. De appelsalade was heerlijk

Joost
16 april 2021

Was weer super lekker. En snel bezorgd zoals gewoonlijk.

Nieuwmeijer
16 april 2021

We hadden het kado gekregen. Was super lekker en op tijd. Aanrader

Visschedijk
11 april 2021

Wij zijn erg content met zowel de bestelling als de vriendelijke bezorging super goed ga zo door❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. Heijdemann
11 april 2021

Heerlijk gegeten! Lekkere spareribs.

Wanschers
9 april 2021

Heerlijk eten, op tijd bezorgd.

Wouter Vd Berg
9 april 2021

Top service

Roel Engelage
9 april 2021

Top en snel geleverd

yvonne
8 april 2021

prima

Hennie de Haan
6 april 2021

Door de Paasdrukte kwam de bestelling een half uurtje later, maar het eten was heerlijk en nog goed warm. Wij waren zeer tevreden en hebben lekker gegeten.

John
5 april 2021

We hebben voor de hele familie eten besteld, het smaakte voortreffelijk en zeer goed verpakt en goed warm George bedankt voor de goede service

J.B.
3 april 2021

Tot nu toe heel tevreden.

anon
1 april 2021
Iets
31 maart 2021

Eten perfect snel geleverd. Alleen die bezorger mag wel wat vrolijker zijn.... toevallig voor de 2de keer aan de deur gehad, Chagerijnig als het maar kan. Niet geheel klantvriendelijk.......

Inette Beekelaar
29 maart 2021
S.A.
27 maart 2021
Ben
23 maart 2021
Loes
22 maart 2021

Eten was goed. Het duurde alleen erg lang voordat we onze bestelling hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter Vd Berg
19 maart 2021

Super voor elkaar. Top

Alshukri
15 maart 2021
Yvonne Rustenberg
15 maart 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave Neumann
14 maart 2021

Pizza besteld, was goed binnen te houden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulien
14 maart 2021

Superlekker, heerlijke kip vd grill en fijne spareribs Iets te laat qua bezorgen daarom geen 5 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scholing
14 maart 2021

De calzone was weer heerlijk ..alleen jammer dat jullie niet lezen wat bij opmerking staat geen champignons ...en die er wel inzaten dat was minder !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eddy
14 maart 2021
J.b.
13 maart 2021

Ik heb lekker gegeten!

Van den bos
10 maart 2021

Alles goed behalve 1 knoflooksaus te weinig ontvangen.

M.
5 maart 2021

Het was heul erg lekker

Berg
5 maart 2021

Laatste weken(maanden) veel te laat. Telefonisch niet bereikbaar. Te veel werk wat ze aan kunnen

Karin
4 maart 2021

Was weer top.Goed gevulde pizza’s en snel geleverd

Bos
28 februari 2021

Erg lekker en netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nettie
27 februari 2021

Eten uur te laat., friet en aardappeltjes koud Kwaliteit vlees prima.

Martine
27 februari 2021

Helaas ruim een uur later bezorgd dan besteld. De producten die wij kregen waren niet meer warm. Helaas een zeer slechte ervaring!...had meer verwacht gezien de andere reviews....

V.
27 februari 2021

3 kwartier te laat bezorgd. Contact opgenomen, daarbij werd gezegd dat het er in 10 minuten zou zijn, hierna duurde het nog 35 minuten. Bezorger super vriendelijk! Spareribs waren heerlijk en warm, aardappelschijfjes waren lekker maar lauw.

...
26 februari 2021

Er werd niks in de doos geschreven tegenvallen

Simone de Gier
25 februari 2021

Altijd vriendelijk, het eten is altijd lekker! En vandaag ook.. Het eten was ruim op tijd! (zelfs een half uur eerder!!😊😃)

Roelen
24 februari 2021
Ineke
24 februari 2021

Het was heerlijk!!

B.
22 februari 2021

Beste spareribs van Almelo! Planning/bezorging kan beter. 17:30 uur besteld, 18:10 bezorgd. Rest vh eten hadden we al op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
22 februari 2021

Bijna 2u moeten wachten op de bestelling, pizza was klef en koud, aardappels waren slap toen we hem kregen. Niet de kwaliteit en service die we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert perik
20 februari 2021

Duidelijke website Waar een bestelling simpel en snel geplaatst kan worden Bezorging ook prima

Melissa
20 februari 2021

Heerlijke spare Ribs zoals altijd .. kindjes lekkere pizza hmm wederom netjes optijd bezorgd. Echt Corona proof zijn de bezorgers niet moet ik zeggen, daar is nog iets in te verbeteren. Ook zaten er geen pepers bij zoals wel in de opmerkingen gevraagd. Klein detail.

Roy
18 februari 2021

Was weer erg lekker en snelle bezorging !

Gb
16 februari 2021

Zoals altijd. Goed

m. wessels
14 februari 2021

het eten was lekker

Busscher
14 februari 2021

Het eten van gisteravond 13-2 was koud! We hebben hier achteraan gebeld en zouden een mail krijgen met een kortingscode, deze hebben we helaas nog niet ontvangen! Ook was de lasagne op, de vervangende pasta was opzich prima, deze hebben we opnieuw in de magnetron opgewarmd. Maar Kipnuggets en patat kun je Niet meer opwarmen. Dus jammer!!!

Joachim
13 februari 2021
Esther
11 februari 2021

Jammer dat de groenten niet in de lachmacunpizza was gerold maar er apart bij. Ook jammer dat zij er al saus bij in hadden gedaan. 1 kind lust geen saus . ..Ook erg zout

S.A.
9 februari 2021
Edelijn
6 februari 2021

Vlotte bezorging, smaakte wederom heerlijk

Wout
5 februari 2021

Slecht, eten koud. Vast te druk. Zoveelste keer al. Laat maar

Birgit Gloudemans
4 februari 2021

Was lekker warm bezorgd✅✅

pt
2 februari 2021

Zoals altijd weer erg lekker. Kip saté met friet en salade. Een een reuze gyros. Ruim voldoende.

Jochem
30 januari 2021
Goofy
30 januari 2021

Het was weer heerlijk.

Nijdam
29 januari 2021
Gijs
25 januari 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Boom
24 januari 2021
Carolina
24 januari 2021
Brigitte
22 januari 2021

Heerlijk eten snel bezorgd ben zeer tevreden

Tam
21 januari 2021

George’s is en blijft de beste van Almelo ! Spareribs zijn overheerlijk mals en smaakvol. Heerlijk genieten iedere keer weer. Echt een aanrader !

Daan
18 januari 2021

Voor het eerst sinds lange tijd weer eens een pizza besteld. Er zat weinig smaak aan en viel voor ons erg tegen. De shoarma was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bell
17 januari 2021

Eten was heerlijk en de bezorging was er binnen no time!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joachim
16 januari 2021
Nijland
15 januari 2021
Onbekend
14 januari 2021

Snelle bezorging. Eten goed warm en van goede kwaliteit!

Belshuis
11 januari 2021

Alleen was helaas de pizza aan de koude kant, verder heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harink
10 januari 2021

Onze schotel was helemaal lekker. Ribben waren super mals en goed gekruid. Helaas waren de patatjes te kort gebakken, beetje slap en de pizza Margherita was bijna koud. Dus de pizza heeft onze oven nog even gezien, opgelost. Verder is de service en het bestellen goed voor elkaar en is het echt een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

schenk
10 januari 2021

Heerlijk eten goede kwaliteit en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Platenkamp
9 januari 2021

Spareribs menu zonder aardapoelen en patat bij sate menu was koud Pizza was verder oke Gebeld om door te geven dat ik niet tevreden ben maar daar deden ze uitermate laconiek over Jammer dat je 55 euro uitgeeft en het koud is en niet klopt

M. kruithof
9 januari 2021

Het eten wat gebracht is was heerlijk, maar mijn calzone pizza was vergeten , die kwam later. Ik had bij de opmerkingen neergezet GEEN UI. Toen de pizza na 15 min werd bezorgd sneed ik m open en de geur van uien kwam mij tegemoet. Na deze domper kwam ik paprika tegen grote stukken (paprika in 4en gesneden en erin gedaan) Toen had ik gegeten en gedronken. Geen hap gehad en de pizza ging Linea Recta de afvalbak in, en toen heb ik maar een boterham gegeten. Heel jammer, en nog nooit meegemaakt. Groeten van een klant die normaal zeer tevreden is over de gedane bestellingen!

EP
7 januari 2021

heerlijke pizza's ... bestellen zeker weer

HTJ Loohuis
5 januari 2021

Lekker, goed, genoeg voor alleenstaande moeder met 3 kids super als t allemaal ff te veel wordt en je echt geen puf meer hebt om te koken. Ook lekker warm. Echt blij met deze zaak! Bedankt team Georges, ga zo door.

Erik
4 januari 2021

Alles was perfect warm Alleen 10 min later dan afgesproken

Bert
3 januari 2020
Liesbeth
3 januari 2020

De schotel was heerlijk, we zijn zeer tevreden!

Ineke
1 januari 2020

was geweldig!!

kruithof
31 december 2020

Goed , zoals altijd, niets te klagen.

Sabrina Horst
28 december 2020

Heerlijk gegeten en bezorging op tijd.

robert
27 december 2020

was weer goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
27 december 2020

Helaas was de bestelling ruim 20 min te laat en daardoor mijn pizza ook....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerritsen
27 december 2020

De pizza en patat waren koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reuvekamp
27 december 2020

Super goed. De aardappeltjes zijn heel lekker en warm sinds het op een andere manier verpakt wordt en de pizza was ook lekker en warm. Het gratis drankje is altijd de reden om via eigen website te bestellen.

Ariane
25 december 2020

Prima, lekker gegeten

Kevin
24 december 2020

Zoals altijd snel en goed. Ook als je een betaalfout maakt wordt dit voor je opgelost. Helemaal top!

Klein gunnewiek
21 december 2020

Snel geleverd, lekker warm, netjes verzorgd

Gijs
21 december 2020

Hadden 2 pizza's en een grote kapsalon besteld met allemaal knoflook saus. Bij bezorging geen knoflook meegeleverd, en gratis drankjes hadden we aangegeven bier en kregen cola. Heb proberen te bellen alleen geen gehoor gekregen. Voor de rest was het eten naar wens! Goede pizza en kapsalon kom zeker vaker bestellen ondanks foutje met bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
20 december 2020

Heerlijk gegeten. Wel jammer dat de sate met de saus in alufolie was gewikkeld: geklieder en eigenlijk nauwelijks saus bij het vlees zelf. Maar de biefstuk en de sate zelf was perfect. Heerlijke friet, aardappeltjes en salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reinders
20 december 2020

Eten was goed en 5 sterren waard. Maar staat 5 x gratis drankje bij en geen drankjes gezien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boshuizen
20 december 2020

Jammer genoeg ipv bestelde whiskeysaus knoflooksaus gekregen en de gratis blikjes drinken zaten er niet bij. Ruime hoeveelheid aardappelschijfjes en spareribs/shoarma, pizza’s waren ook ruim belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
20 december 2020

Het wederom heerlijk

JJ
13 december 2020

Heerlijke pizza en perfect op tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carlo
13 december 2020

Was heerlijk en mooi optijd bezorgd

Renate
10 december 2020

Snelle bezorging en smaakt goed!

Ben
8 december 2020

Top

Evelien
7 december 2020
Horst
6 december 2020

Wij zijn fans van George. Echter vandaag was de bezorging een half uur te laat. De patat en aardappels waren slof en mijn biefstuk was lauw en doorgegaart en niet meet mals. Alsof de bestelling al een tijd heeft klaargestaan voordat werd bezorgd. Nee George het was dit keer niet goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
5 december 2020

Het was heerlijk. En super snel bezorgd, top

Alshukri
3 december 2020

Het eten is heerlijk en de bediening is snel

Irma Remmelts
28 november 2020

Optijd bezorgd, helaas niet compleet... Drinken was niet aanwezig

Gerrits
27 november 2020
Gert
27 november 2020

Prima op tijd. Eten was HEERLIJK

Edelijn
20 november 2020

Helaas waren beide pizza's niet meer warm toen ze afgeleverd werden

Platenkamp
20 november 2020
Jan
19 november 2020

Het was heel goed verzorgd

HTJ Loohuis
18 november 2020

Altijd netjes, op beloofde tijd bezorgd, lekker en voor een normale prijs. Top 👍🏻

Ivan
17 november 2020

Was weer heerlijk, vind nergens een betere kapsalon, thnx again george 👍🏻

Marije
17 november 2020
Lotte
15 november 2020

Ik had een pizza besteld met extra paprika en ui maar dit zat er niet op. Terwijl ik er wel voor betaald heb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scholing
15 november 2020

Spareribs waren weer geweldig lekker zoals gewoonlijk, en de kipfile schotel was goed gekruid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Knops
10 november 2020

Beste sparerips ooit

Anoniem
8 november 2020

Het eten was lekker.Ik heb besteld om 17.30 het zal er om 18.30 zijn het kwam om 19.20????. De bezorger was wel erg aardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M J
8 november 2020

Voor de 2e keer hier besteld en Wederom 👍👌 heerlijk gegeten , wel meer dan 1 uur moeten wachten maar dat was de moeite waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
8 november 2020

Bestelling kwam helaas koud aan

S de Jong
7 november 2020

Het eten is altijd super lekker maar de bezorgtijd komt de laatste tijd niet overeen met de tijd die in de mail staat, als de bezorgtijd vanaf bestellen tot bezorgen bijna 2 uur duurt is het wel handig als we dat op de website al kunnen zien zodat we zelf kunnen bepalen of we zo lang op eten willen wachten of niet..

Simon
5 november 2020

Goed eten en goede service.

Jovi
2 november 2020

Eindelijk weer eens een ouderwets goede kapsalon gegeten, thnx Georges.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mart
1 november 2020

Had een uur en 10 min van te voren besteld voor 19:00 uur. (Kreeg ook bevestigd dat 19:00 uur haalbaar was per mail) Maar werd pas rond 19:30 uur bezorgd. Helemaal niet erg maar stuur dan effe een mail met dat het uitloopt. Verder waren de spareribs prima maar helaas de aardappels koud.

Herbert Busscher
1 november 2020
Nathalie
31 oktober 2020

Zoals altijd snelle levering. Bestelling goed. Alles warm en smaakte heeeeerlijk

Joachim
31 oktober 2020

Goede kwaliteit en snelle levering. Bij het kindermenu ontbrak echter de appelmoes.

Maaike
30 oktober 2020

Eten was lekker, bezorging binnen de gegeven tijd. Helaas de gratis drankjes bij het eten niet ontvangen

Tandem
30 oktober 2020

Fijn vijf minuten voor de afgesproken tijd was de bestelling binnen.

Marianne
27 oktober 2020

We hadden spareribs, lachmacun met shwarma. Dat was lekker! Dan nog een salade die wel erg groot was. Ik zou liever de helft willen bestellen voor de helft van prijs.

Seza
27 oktober 2020
Lotte
25 oktober 2020
Wim
25 oktober 2020

Vorige keer geen broodje Nu geen frisdrank Frisdrank staat wel op de kassabon

HA
25 oktober 2020
Ruigrok
24 oktober 2020

17 minuten later dan afgesproken tijdstip

Mehrer
19 oktober 2020
Westerhoff
19 oktober 2020

Gewoon netjes en goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carolina
18 oktober 2020
Busscher
16 oktober 2020
Daphne
15 oktober 2020

Had patat besteld en kreeg aardappelschijfjes. Jammer dat het zacht wordt in de bakken. Pizza's waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Platenkamp
15 oktober 2020

Top

Maureen
10 oktober 2020

Heerlijk gegeten en ondanks de drukte ruim op tijd!

Platenkamp
9 oktober 2020

Prima .lekker warm bezorgd

G.W.
8 oktober 2020

Beste en lekkerste online eten die er is.

Jan Meijer
5 oktober 2020

De maaltijden waren goed verzorgd en smaakten voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
5 oktober 2020

Het is vrij snel bezorgd maar van de 4 gerechten was er maar 1 echt warm helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goofy
4 oktober 2020

Helaas was de rand op een paar plekken verbrand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stegeman
27 september 2020

Eten was weer prima We hadden een grote bestelling van alles wat Het was lekker en goed warm nog 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hofstede
19 september 2020

Vandaag de familie Mix besteld. 0,5 KG shoarma en 0,5 KG kipfilet. Ik ging ervan uit dat het apart geleverd zou worden. Maar alles zat door elkaar heen gehusseld. Zelf vond ik het heerlijk, maar mijn man heeft liever kip en mijn zoon liever shoarma. Perfect op tijd bezorgd door een vriendelijke dame !! Wij bestellen zeker weer bij jullie 😁👍.

Marga
11 september 2020

Bezorging was ruim op tijd. Producten waren goed warm.

Chantal
7 september 2020

Een pasta carbonara besteld, er zou een gratis drankje bij zitten. We kregen een andere pasta en geen drankje. Telefoon werd niet opgenomen. Zelf terug gegaan naar het restaurant. Er zou opnieuw een pasta en Cola worden bezorgd. Dit keer kregen we wel de juiste pasta maar de Cola ontbrak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ann
7 september 2020

Ik vulde mijn adres goed op internet, maar die veranderde het. Na 19 x gebeld te hebben, kwam ik door om het goeie adres door te geven. Ondanks het doorgeven, zegt de bezorger, ik zoek me kapot naar een verkeerde adres. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ab
6 september 2020

Groot verschil tussen de aan gegeven bezorg tijd en werkelijke bezorg tijd ( het was er wel eerder scheelde bijna een half uur)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.W.
3 september 2020

Als vanouds weer super lekker. Fijn dat we weer konden bestellen. Want we zitten net buiten het leverings gebied.

Maya
29 augustus 2020

royale porties. Erg lekker! Alleen kwartiertje later als afgesproken. Maar smaakte er niet minder om.

Erwin
29 augustus 2020
Fred Schrander
24 augustus 2020

Beste kapsalon zeggen mijn beide zoons

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
23 augustus 2020

iets later bezorgd dan verwacht Ijsje met laagje waterijs erop Pizza's lekker en goed gevuld

De boer
22 augustus 2020

Dikke prima!! Goede kwaliteit warm lekker en op tijd

Debby
19 augustus 2020

familie shoarma besteld. Werd op tijd bezorgd. Ook uitleg over hoe te bestellen. Top, bedankt.

Casper
16 augustus 2020

Eten smaakte prima en was goed heet. Helaas zaten er voor de tweede keer op rij de sausjes er niet buj

Nijland
15 augustus 2020

De bezorging was met een half uur en het eten was heerlijk!

Bernhard
12 augustus 2020

Al 2 dagen op rij perfect haha Net zoals altijd

Esmiralda van de Wal
9 augustus 2020

Anderhalf uur op pizza moeten wachten. In de bevestigingsmail stond een tijd van 55 minuten aangegeven. Het was netter geweest als ik een mail of belletje had gekregen met de uitloop van 35 minuten. Heb er nu zelf achteraan gebeld. Tav eten; pizza's waren top! Patat niet in orde, maar dit komt door de verpakking

Karin
7 augustus 2020

Was weer super lekker en nog sneller dan was verwacht.Lekker warm.Top

Frank
29 juli 2020
HJ
22 juli 2020
Jz
20 juli 2020
Karin
18 juli 2020

Super lekkere pizza’s.Niet vet.Zeer royale toppingEerste keer dat we besteld hebben maar gaan we zeker vaker doen.

Donn
17 juli 2020

Altijd op tijd en super lekker ete6.

Mariëtte Stege Meenhuis
15 juli 2020

Heerlijk gegeten. Goed van temperatuur. Voor herhaling vatbaar.

Anoniem
13 juli 2020

Het eten is aaltijd lekker .De bestelling is aaltijd op tijd.Maar wat ik wel raar vind ik kan niet contant betalen .Het gaat me niet om die 0.25 euro cent maar om het idee.Nu ik via de bank betaal komt er 0.25 cent overheen .Dat vind ik echt raar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty
12 juli 2020

Was toppy geregeld ,en ook lekker en mooi op tijd .Het bestellen via internet is ook erg fijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
12 juli 2020

Familie schotel aanrader. aardappels perfect. Zou iets meer salade bij mogen voor 4/5 personen

Daphne
6 juli 2020

Eten (spare-ribs) was perfect. Fijn dat de patat in een apart kartonnetje zit i.p.v in de bak bij het vlees. Zo blijft het ekker knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoekstra
1 juli 2020

lekker eten en grote porties

Hugo
25 juni 2020

Super lekker en snel thuis bezorgd

Stemerding
22 juni 2020

Het was heerlijk, prima van kwaliteit en nog goed warm. Bestellen zeker nog een keertje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reuvekamp
21 juni 2020
Hofstede
21 juni 2020

Wij hadden een shoarmaschotel en een gyrosschotel besteld. Wij proefden geen verschil. Maar het was heerlijk !! Gevraagd om een suikervrije drankje en deze werd keurig bijgeleverd. De bezorging was heel snel en de chauffeuse heel vriendelijk!! De volgende keer bestellen wij weer hier 🤗😁

Ikke
21 juni 2020
M.
18 juni 2020

Wil nooit iets van een andere pizzeria.

Jolanda Vellekate
15 juni 2020

Waardeloos , eerst uur wachttijd , stond er dat werd meer dan anderhalf uur!!!! Toen is mijn zoon er maar heen gereden en heeft het maar opgehaald, omdat ik al betaald had meer dan 40 euro anders hadden ze het mogen houden. Dus echt heel slecht!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
15 juni 2020

In 1 woord; Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelske
14 juni 2020

Altijd goed eten maar ze kwamen weer eens 30 min. eerder dan afgesproken. Als je specifiek tijdstip doorgeeft is het net zo fijn als ze dan ook op dat tijdstip komen.

velthof
13 juni 2020

Echt heel goed